010 - 23 675 48
Vegetarisch restaurant Rotterdam

Vegetarisch restaurant Rotterdam

Vegetarisch restaurant in Rotterdam

Ben je op zoek naar een vegetarisch restaurant in Rotterdam? Reserveer dan een tafel bij Gastrobar Hartig! Wij hebben op ons menu voor ieder wat wils staan. Dus ook als je liever geen vlees en/of vis eet, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant wordt gerund door een familie met een grote passie voor goed voedsel en gezelligheid. Daarom bieden wij opties in ‘shared dining’ aan. Zo kun je samen met je tafelgenoten genieten van meerdere kleine gerechtjes. Ben jij benieuwd naar ons vegetarisch menu? Lees verder of reserveer direct een tafel in ons vegetarisch restaurant in Rotterdam!

Ontdek het plezier van ‘shared dining’

Vind jij het ook altijd zo jammer dat je bij veel restaurants in Rotterdam één groot hoofdgerecht moet bestellen? Terwijl je liever van verschillende gerechten wat wilt proberen? Ons restaurant biedt hiervoor de uitkomst.

Wanneer je bij ons komt eten, kun je uit meerdere kleine gerechtjes kiezen. Hierdoor kun je van meerdere gerechtjes en meerdere smaken genieten! ‘Shared dining’ werkt niet zozeer met voor- en hoofdgerechten. Je kunt de hele avond kiezen tussen koude en warme gerechtjes. Wat wij als eerste klaar hebben in de keuken, verschijnt als eerste op jouw bord.

Eet jij liever geen vlees en/of vis, maar jouw gezelschap wel? Kies dan zelf voor een vegetarisch gerecht en laat jouw tafelgenoot een ander gerechtje bestellen. Door de kleine porties, valt er voor iedereen genoeg te kiezen!

Geniet bij ons van een fijne borrel in Rotterdam

Hoef jij niet zozeer volledig uit eten, maar ben je op zoek naar een leuk vegetarisch restaurant waar je met je vrienden of collega’s kunt borrelen? Ook dan bieden wij in Rotterdam centrum uitkomst. In de keuken van ons restaurant maken we graag de lekkerste vegetarische hapjes voor jou en je gezelschap klaar. Denk aan een focaccia met huisgemaakte tapenade, aioli en humus. Of ga voor ons lekkere knoflookbrood met pestomayonaise. Erg populaire bites zijn onze crispy sticks. Deze bladerdeegstengels worden namelijk geserveerd met voortreffelijke truffelmayonaise. Ben jij een liefhebber van kaas? Kies dan voor de gesmolten camembert met walnoten en honing, geserveerd met brood. Of probeer de verschillende kazen van ons kaasplateau, inclusief notenbrood en gedroogd fruit. Ben jij er al uit wat je gaat bestellen in ons vegetarisch restaurant in Rotterdam?

Zo is ons restaurant ontstaan

Terwijl er in heel Nederland crisis heerste, besloot deze enthousiaste familie uit Rotterdam de dappere stap te zetten een eigen restaurant te beginnen. Er werd kleinschalig gestart, met een beknopte menukaart. Zo kun rustig ontdekt worden of het idee wel of niet aansloeg. Na enkele kleine wijzigingen en uitbreidingen, loopt het restaurant beter dan gehoopt. Ook de inbreng van de gasten heeft hier enorm aan bijgedragen. Zo worden gasten uitgedaagd om mee te denken en hun ideeën te delen. Hierdoor is een zeer eigen sterke identiteit van het restaurant ontwikkeld. Er liggen nog vele plannen klaar om het restaurant nog verder uit te bouwen. Benieuwd welke plannen dit zoal zijn? Of wil jij erachter komen welke ideeën jij hebt over het pand, het vegetarisch menu of de bediening? Reserveer een tafel!

Vegetarisch en milieubewust

Vegetarisch eten gaat volgens velen gepaard met een milieubewuste manier van leven. Dit erkennen wij door ook een steentje bij te dragen aan een groenere toekomst. Wij geven namelijk om goed en gezond eten én om een goede, gezonde planeet. Daarom wordt er bij ons vegetarisch restaurant in Rotterdam niet gefrituurd. Al onze gerechten worden met twee ovens en een inductieplaat in onze keuken gemaakt. Ook maken we geen gebruik van gas, aangezien dit een fossiele grondstof is. En de verlichting in ons restaurant? Dat zijn sfeervolle LED-lampen. Kortom, wij zijn erg milieubewust bezig. Maar we zijn er nog niet. Zo liggen er nog plannen klaar om over te gaan op zonnepanelen. Op die manier kunnen we nóg energiezuiniger te werk gaan.

Reserveer een ruimte voor een vergadering, ontbijt, lunch of diner

Zoek je in Rotterdam naar een prettige locatie voor een vergadering, ontbijt, lunch of diner? Bij ons kun je verschillende ruimtes afhuren voor groepen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wil je gewoon een tafeltje reserveren voor een heerlijk diner in Rotterdam? Reserveer via onze website dan eenvoudig een tafel op jouw gewenste dag en tijdstip. Graag horen wij ook met hoeveel mensen je wenst te komen eten. Dan zetten wij alvast een passende tafel voor jou en je gezelschap klaar. Heb jij een speciaal verzoek of een vraag? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen. Wij helpen je graag aan een direct antwoord en/of een passende oplossing.

Tot ziens in ons vegetarisch restaurant in Rotterdam!

Kortom, maak kennis met ons vegetarisch restaurant door direct een tafeltje te reserveren. Bij ons in Rotterdam kun je ongedwongen ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en vergaderen. Heb jij nu ook zo’n zin om vegetarisch uit eten te gaan? Reserveer meteen een tafel via onze website of benader ons persoonlijk door te bellen naar 010-2367548 of stuur een mail naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Wij zien jou graag tegemoet in ons vegetarisch restaurant in Rotterdam!

Reserveren