010 - 23 675 48
Vergaderlocatie Rotterdam

Vergaderlocatie Rotterdam

Kom vergaderen in onze vergaderruimte in Rotterdam

Ben je op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie in Rotterdam? Neem dan contact op met Gastrobar Hartig! Wij beschikken over aparte ruimtes waar je ongestoord kunt vergaderen. Voor, tijdens of na de vergadering voorzien we het gehele gezelschap graag van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het ontbijt en de lunch worden voor een zeer scherpe prijs en all inclusive geserveerd. Als diner bieden we gezellige mogelijkheden in ‘shared dining’ aan. Ideaal voor teambuilding! Ook als je speciale wensen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze vergaderlocatie? Reserveer direct onze vergaderruimte in Rotterdam!

Reserveer een vergaderlocatie bij ons

Bij ons restaurant in Rotterdam centrum kun je niet alleen een vergaderruimte reserveren. Wij bieden ook direct oplossingen in ontbijt, lunch of diner. Vergaderen kost immers een hoop energie. Wij begrijpen dat heel goed. Daarom verzorgen wij niet alleen een prettige vergaderruimte voor jouw bedrijf of instelling, maar verzorgen wij ook graag de inwendige mens. Kies je voor een ontbijt alvorens de vergadering? Vanaf 20 personen kost dit ontbijt slechts € 12,50 per persoon, all inclusive! De lunch kost € 15,00 per persoon. Deze prijs geldt al vanaf 15 personen. Wil je liever pas na de vergadering gaan eten? Kies dan voor onze optie in ‘shared dining’. Deze speelse manier van kleine gerechten bestellen en eventueel delen, is uitermate geschikt voor collega’s!

Ontdek wat er zo leuk is aan ‘shared dining’

Bij veel restaurants in Rotterdam kun je slechts één groot hoofdgerecht bestellen. Zeker bij een reservering met een grote groep kan er vaak enkel gekozen worden uit een paar opties. En die zijn vaak niet eens zo spannend. Denk aan een kipfilet, een schnitzel, een witvisje, een vegetarische lasagne of een salade. Met een groot gezelschap, zoals met een vergadering, kan dat wat duf, somber en goedkoop overkomen. Huur je bij ons restaurant in Rotterdam een vergaderruimte af? Dan kun je naderhand kiezen uit meerdere kleine vlees-, vis- en vegetarische gerechtjes. Tussen al onze koude en warme gerechtjes vindt iedereen wel een persoonlijke favoriet. En omdat de porties klein zijn, kan iedereen van meerdere gerechtjes en dus van meerdere smaken genieten!

een fijne borrel in onze vergaderruimte Rotterdam

Soms wordt onze vergaderlocatie in Rotterdam gehuurd voor enkele uren, maar soms ook voor een hele dag. Voor elke optie bieden wij maatwerk mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op om te bespreken wat wij voor jouw gezelschap kunnen betekenen. Is er interesse in een ongedwongen borrel na de vergadering? Laat ons dan heerlijke hapjes bereiden voor alle genodigden. Door bij ons in centrum Rotterdam te gaan borrelen na de vergadering, kan de eventuele belasting van het vergaderen eenvoudig weggenomen worden. Waar er eerst nog over zware zaken vergaderd werd, staat tijdens het borrelen vooral gezelligheid centraal. Dit onder het genot van bijvoorbeeld knoflookbrood met pestomayonaise, een focaccia met huisgemaakte dips, gebakken chorizo, bladerdeegstengels met truffelmayonaise, gesmolten camembert met brood of een gemixt plateau. Je ziet, in onze vergaderruimte in Rotterdam kan het allemaal!

Een greep uit ons menu

Wat ons anders maakt dan een gemiddelde vergaderruimte in Rotterdam, is dat wij verschillende wereldgerechtjes serveren met invloeden uit Marokko, Frankrijk, Italië, Griekenland, Azië en het Caribisch gebied. Dit realiseert niet alleen een verrassend palet aan smaken, kleuren en texturen, maar zorgt ook voor leuke gesprekken tussen collega’s. Denk aan het delen van vakantieverhalen, het doen van suggesties over internationale uitbreidingen en het uitwisselen van kooktips. Wij geven alvast enkele voorbeelden van hapjes die uitermate geschikt zijn voor in onze vergaderlocatie:

  • Patatas bravas met aioli
  • Groene salade met groene kruiden en ui
  • Zalm tartaar met rode ui, bieslook, kappertjes en limoen
  • Biefstukpuntjes in huismarinade met geroosterde paprika
  • Groene asperges met serranoham met en truffelmayonaise
  • Spinazie in filodeeg met feta, pijnboompitten en kruidencrème
  • Portobello met pompoen, geitenkaas, honing en pijnboompitten

Uiteraard beschikken we ook over een dessertkaart met daarop heerlijke toetjes!

Meer over ons restaurant en vergaderlocatie

Voordat we dienst deden als een volwaardige vergaderlocatie in Rotterdam, waren we enkel actief als een klein restaurant. Begonnen vanuit een idee van een gepassioneerde familie en opgericht tijdens de heftige crisis in Nederland. Om eerst te kunnen controleren of het idee aansloeg bij de gasten, werd gestart met een kleine kaart. Naarmate het restaurant populairder werd, groeide de kaart, het restaurant en de mogelijkheden. Met een heuse vergaderruimte erbij als gevolg. Inmiddels heeft Gastrobar Hartig een zeer sterke eigen identiteit ontwikkeld. Met nog vele plannen in het verschiet. Wil jij weten of deze identiteit en plannen passen bij jouw instelling, bedrijf of organisatie? Benader ons en vraag naar meer informatie over de mogelijkheden met onze vergaderlocatie!

Kies voor milieubewust

Van bedrijven, instellingen en organisaties wordt tegenwoordig verwacht dat ze steeds milieubewuster gaan opereren. Zoek jij naar een vergaderruimte in Rotterdam? Dan is het wel zo verstandig ook meteen een milieubewust etablissement uit te kiezen. In dat geval zit je bij ons helemaal goed. Wij geven namelijk niet alleen om goed en gezond eten, maar zetten ook alles op alles om onze planeet goed en gezond te houden. Zo frituren wij niets, maar bereiden wij al onze gerechten in onze twee ovens en op onze inductieplaat. En omdat gas een fossiele brandstof is, gebruiken wij dit niet. Tot slot hangt er in ons restaurant en in onze vergaderruimte alleen maar sfeervolle LED-verlichting. En we willen binnenkort overstappen op zonnepanelen. Kortom, als je graag een milieubewuste keuze maakt als bedrijf, dan is vergaderen in onze vergaderlocatie een erg verstandig besluit!

Reserveer direct onze vergaderlocatie in Rotterdam

Wil jij onze vergaderruimte in Rotterdam reserveren voor een vergadering, inclusief ontbijt, lunch, diner of borrel? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen graag voor een ongedwongen sfeer, voldoende ruimte en heerlijk eten. Neem contact met ons op door te bellen naar 010-2367548 of stuur een mail naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Wij heten jou en je collega’s van harte welkom in onze vergaderlocatie in Rotterdam!

Reserveren