010 - 23 675 48
Gezellig borrelen bij Gastrobar Hartig in Rotterdam

Gezellig borrelen bij Gastrobar Hartig in Rotterdam

Voor de beste borrel in Rotterdam

Borrel in Rotterdam? ‘Succes is een keuze’, luidt een beroemde leuze. Wie daar gehoor aan geeft kiest voor de beste en gezelligste borrel van Rotterdam natuurlijk voor Gastrobar Hartig. U bent bij ons dagelijks vanaf 16.00 uur van harte welkom om gezellig met uw collega’s, vrienden of familie langs te komen om te genieten van een ouderwets lekkere borrel. Een biertje of een wijntje mag natuurlijk ook! Bij lekker borrelen hoort een gezellige ambiance. Daarom kiezen gezellige mensen voor een gezellige ambiance: de ambiance van Hartig voor een borrel in Rotterdam.

Borrelen met ‘iets’ erbij!

Bij een goede borrel en een boel gezelligheid wilt u natuurlijk ‘iets’ erbij. Wat dacht u er dan van om de sfeer te verhogen met het lekkerste borrelplankje van Rotterdam? Die hebben we in drie heerlijke varianten. Borrelplank 1 is de Charcuterie met diverse soorten gedroogde worst, vleeswaren, walnoten en dadels. Borrelplank 2 is de Kaasplank, een klassieker met diverse kazen, brood, dadels en confituur. Kunt u niet kiezen? Neem dan borrelplank 3: de Hartige borrelplank met een mix van kaas en vlees. Uiteraard hebben we ook nog diverse losse borrelhapjes die u beslist een keer moet proberen. Zo hebben we elke vrijdag Happy Oester Day bij Gastrobar Hartig! Van 17.00 tot 21.00 uur kunt u genieten van Fine de Claire oesters. Voor maar €1,50 per stuk! Hoe goed wilt u uw weekend beginnen?

Wining en dining

Het mooie van Hartig is dat we zeer ruime openingstijden hebben. Het overkomt elk gezelschap wel eens dat de borrel uitloopt, dat iedereen honger krijgt en dat er dan gezocht moet worden naar een eetgelegenheid. Bij hartig hoeft dat niet. Loopt het borrelen een beetje uit? Blijf dan gezellig eten in het leukste restaurant van Rotterdam. Wij doen aan shared dining, waarbij uw kleine gerechtjes samen kunt en mag delen. Supergezellig en heel erg lekker. Zo gaat uw borrel in Rotterdam naadloos over in een gezellig etentje met vrienden, familie of collega’s.

Kom lekker borrelen bij Hartig

Houdt u van gezelligheid, dan houdt u van Hartig. Voor een gezellige borrel in Rotterdam gaat u naar Gastrobar Hartig. U vertoeft er in een gezellige ambiance waarbij we gelet hebben op duurzaamheid. Uw borrel zal weinig tot geen ecologische voetafdruk achterlaten! Wel een goede indruk op uw collega’s. Wij zijn op weekdagen open van 16.00 tot 00.00 uur en in de weekenden zelfs tot 02.00 uur. Tot snel!

Contact en reserveren

Heeft u trek gekregen en wilt meer informatie, neem dan contact op door een mail te sturen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl en vermeld in uw aanvraag ‘Afhuren locatie’, of bel naar 010-2367548. Uiteraard kunt u ook online reserveren. Wij verzorgen graag uw borrelplankje en borrel in Rotterdam.

Gastrobar Hartig Rotterdam
Kleine gerechten Rotterdam