010 - 23 675 48
Lunchen Rotterdam

Lunchen Rotterdam

Heerlijke lunch in Rotterdam

Kunt u wel een heerlijke lunch in Rotterdam gebruiken? Kom dan lunchen bij Gastrobar Hartig! Wij zetten in Rotterdam Centrum de lekkerste gerechten bij u op tafel. Voor een lekkere informele lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Reserveer eenvoudig een tafel via onze site, of kom lekker zonder reservering lunchen op ons terras.

Gerechten van over de hele wereld

Wanneer u vanaf 16:00 uur bij ons komt lunchen in Rotterdam Centrum, zetten wij de lekkerste gerechten van over de hele wereld op tafel. Wij bieden namelijk gerechten uit de internationale keuken. Wij hebben voor ieder wat wils. Of u nu fan bent van de Spaanse, Italiaans, Franse of Aziatische keuken, op onze avond menukaart vindt u altijd de heerlijkste gerechten. Wij vinden het een leuke uitdaging om klassieke gerechten een moderne twist te geven. Reserveer een tafel bij Gastrobar Hartig, en laat je verrassen tijdens het lunchen in Rotterdam.

Lekker en gezond

Naast lekker eten, vinden we bij Gastrobar Hartig een gezonde lunch ook ontzettend belangrijk. We maken altijd gebruik van heerlijke verse ingrediënten, en doen ons best om een gezonde en gevarieerde menukaart op te stellen. Bij ons staan de lekkerste vlees- en visgerechten op de menukaart. Ook wanneer u vegetariër bent, heeft u bij Gastrobar Hartig genoeg gerechten om uit te kiezen wanneer u bij ons komt lunchen in Rotterdam.

Genieten in een informele sfeer

Bij Gastrobar Hartig geniet u van deze heerlijke gerechten in een ontspannen, gezellige en informele sfeer. Wij doen net wat extra’s om uw lunch in Rotterdam een leuke en gezellige ervaring te maken. In ons sfeervol restaurant, met heerlijke gerechten en een lekker glas wijn, wordt lunchen in Rotterdam Centrum een waar feest. Ook kunt u lekker genieten van het mooie weer, want u geniet ook op ons terras van een heerlijke lunch.

WhatsApp Image 2020-07-24 at 12.20.28

Kom bij ons lunchen in Rotterdam!

Wilt u komen lunchen in Rotterdam Centrum? Reserveer dan een tafel bij Gastrobar Hartig! Dat doet u eenvoudig hier op de site. Wilt u een vraag stellen? Heeft u een vraag, of wil u het hele restaurant reserveren? Neem dan contact op door een bericht achter te laten via het contactformulier, door te bellen naar 010-2367548 of stuur een mail naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Gastrobar Hartig verwelkomt u graag voor een lekkere lunch in Rotterdam!