010 - 23 675 48
Kleine gerechten Rotterdam

Kleine gerechten Rotterdam

Shared dining: kleine gerechten, groot plezier

Bij Gastrobar Hartig in Rotterdam geniet u met vrienden, familie of collega’s van smaakvolle kleine gerechten om te delen. Dat is een super gezellige en laagdrempelige manier van uit eten gaan in Rotterdam. Komt u ook gezellig bij ons eten? Wij zorgen voor een ontspannen ambiance in ons sfeervolle restaurant.

Hartig: meer dan een gezellig restaurant

Bij Gastrobar Hartig voelt u zich altijd welkom. Gezelligheid en lekker eten gaan bij ons hand in hand. Maar dan zonder poespas. Als u bij ons komt genieten van ons culinaire aanbod aan kleine gerechtjes reist u als het ware de hele wereld over. Op het menu vindt u kleine wereldgerechten met invloeden uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Azië, Marokko en het Caribisch gebied. Wij combineren namelijk graag verschillende wereldkeukens tot een heerlijk mix uiterst smaakvolle hoogstandjes die u met elkaar kunt delen. Shared dining brengt mensen altijd dichter tot elkaar.

Het leuke van kleine gerechten

Waarom serveren wij uitsluitend kleine gerechten in ons restaurant in Rotterdam? Het antwoord daarop is simpel: we willen u zoveel mogelijk smaken en culinaire invloeden uit de hele wereld laten proeven. Het leuke is dat u al deze kleine gerechten gezellig met elkaar kunt delen. U bestelt gezamenlijk een aantal gerechtjes die u lekker vindt. Als er een gerechtje klaar is, wordt het direct uitgeserveerd. Heeft u nog niet genoeg gehad, of wilt u gewoon nog wat meer gerechtjes proeven? Dan bestelt u nog lekkers wat bij. Dat is het voordeel van kleine gerechten en dat is wat shared dining zo leuk maakt. Lekker kletsen en lekker eten in een sfeervolle omgeving. Gezelliger kan haast niet!

Zeer ruime openingstijden

Omdat het eten en borrelen met kleine gerechten zo leuk is, willen wij die gezelligheid niet in de kiem smoren. Daarom hanteren wij zeer ruime openingstijden. Op werkdagen bent u van harte welkom tussen 16.00 uur en 00.00 uur. En in de weekenden zijn wij wel zelfs geopend tot 02.00 uur. ‘Time is on your side’! U kunt dus lekker lang genieten van al het lekkers dat we u voorschotelen.

Duurzaam lekker eten

Wij letten ook graag een beetje op het behoud van onze planeet. Wij gaan er in ieder geval zorgvuldig mee om. Voor onze kleine gerechten gebruiken wij uitsluitend biologische producten van lokale leveranciers. In onze keuken frituren wij niet; wij werken slechts met twee ovens en een inductieplaat. Wij koken dus niet op gas, want dat is een fossiele grondstof. En alle verlichting in ons gezellige restaurant in Rotterdam zijn leds. We hopen zelfs binnenkort zonnepanelen te plaatsen. Wat vindt u? Alle reden toch om gezellig kleine te komen eten bij Gastrobar Hartig in Rotterdam.

Contact en reserveren

Heeft u trek gekregen en wilt meer informatie, neem dan contact op door een mail te sturen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl en vermeld in uw aanvraag ‘Afhuren locatie’, of bel naar 010-2367548. Uiteraard kunt u ook online reserveren. Wij serveren u graag kleine gerechten in Rotterdam.

Gastrobar Hartig Rotterdam
Kleine gerechten Rotterdam