010 - 23 675 48
Shared dining Rotterdam

Shared dining Rotterdam

Gastrobar Hartig voor shared dining in Rotterdam

Ben je op zoek naar een restaurant waar je terecht kunt voor shared dining in Rotterdam? Dan zit je helemaal goed bij Gastrobar Hartig. Dit bijzondere restaurant is gevestigd in het centrum van Rotterdam en is een plek waar je heerlijk kunt genieten van shared dining met je familie en vrienden. Met liefde bereide kleine gerechten die zowel vegetarisch als met vlees of vis geserveerd worden. Wil je meer te weten komen over ons restaurant? Of wens je meer informatie over onze groene manier van ondernemen? Lees dan verder of reserveer direct je shared dining in Rotterdam.

Onze keuken

Wij zijn dé place to be als het gaat om shared dining. Shared dining betekent dat je met je vrienden en/of familie geniet van heerlijke kleine koude en warme gerechten. De gerechten in ons restaurant hebben invloeden vanuit de hele wereld. Zo kun je bij ons de keuken van Italië, Griekenland, Frankrijk, Azië, het Caribisch gebied en Marokko proeven. De eigenaren van Hartig, Bernadette, Stephan, Huib en Romany, vinden het vooral erg leuk om deze verschillende gerechten en keukens met elkaar te combineren. Dit levert verrassende combinaties op. Zo serveren wij bijvoorbeeld in donker bier gemarineerde kip met paksoi. Kom het nu proeven in Rotterdam!

Het ontstaan van Gastrobar Hartig in Rotterdam

Hoe is de Gastrobar precies ontstaan? Het begon allemaal ruim 5 jaar geleden. De familie kreeg toen het idee om een restaurant op te zetten. Hoewel het hen vanwege de crisistijd werd afgeraden, hebben zij het toch aangedurft om te beginnen. En zo geschiedde. Er werd begonnen met een beknopte kaart, zodat zij konden testen of het concept aansloeg bij de gasten. Dit bleek gelukkig het geval. Jaren later is het restaurant uitgegroeid tot wat het nu is. Alles klopt in het restaurant. De familie heeft een echte passie voor de horeca en dat zie je terug in de manier waarop zij alles bereiden en serveren. Ze komen continu met nieuwe ideeën om van hun restaurant een nog groter succes te maken. Zo zijn zij bijvoorbeeld heel veel bezig met groen ondernemen.

Ook voor een gezellige borrel in Rotterdam

Naast shared dining in Rotterdam zijn wij ook de plek voor een gezellige borrel met je vrienden. Op onze menukaart vind je borrel en bites voor iedereen. Kies bijvoorbeeld voor een lekker wijntje met daarbij bread sticks met knoflookbrood geserveerd met pestomayonaise of ga voor een verrukkelijk kaasplateau met wisselende kazen, notenbrood en gedroogd fruit. Wij zorgen ervoor dat je een gezellige avond beleeft!

Ga voor koude en warme shared dining in Rotterdam

Kies je voor onze shared dining? Dan kun je uit een ruime menukaart kiezen. Het is mogelijk om koude en warme gerechtjes met elkaar af te wisselen.

Begin bijvoorbeeld met een koud gerecht met tataki tonijn met gerookte heilbot, radijs, ponzu, sesamolie en kaviaar, steak tartaar met een sjalotjes, kappertjes, ei en mosterdsaus of een verrukkelijke groene salade met groene kruiden en ui. Vervolgens kies je voor een warme schotel met portobello met pompoen, geitenkaas, honing en pijnboompitten, biefstukpuntjes in huismarinade en geroosterde paprika of spinazie in filo met feta, pijnboompitten en kruidencrème.

Om de avond goed te besluiten kun je eindigen met een heerlijk dessert van mascarpone met frisse citroencrème en bastognekruimels of een brownie met aardbeien en slagroom. Op onze website kun je alvast een kijkje nemen in ons hele menu. Hier vind je ook verschillende specials zoals een avondje bij ons restaurant in combinatie met het theater. Voor meer informatie over onze specials kun je contact met ons opnemen in Rotterdam.

Groen ondernemen staat centraal

De familie die Hartig runt, vindt groen ondernemen in Rotterdam heel belangrijk. Ook bij de mensen in de omgeving begint steeds meer de wens te ontstaan om groener te leven. In het restaurant is er ook van alles aan gedaan om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Zo maken wij geen gebruik van een friteuse, maar worden alle gerechten bereid met slechts twee ovens en een inductieplaatje. We willen in onze keuken ook geen gebruik maken van gas, aangezien dit een fossiele grondstof is. Ten slotte zijn vrijwel alle lampen in ons restaurant uitgerust met led-lampen. Er zijn plannen om Hartig nog groener te maken in de toekomst. Zo willen we zonnepanelen laten plaatsen, zodat het hele pand straks draait op onze eigen opgewekte energie. Vele andere ideeën zullen uiteraard nog volgen.

Reseveren voor shared dinging in rotterdam

Wil je ook genieten van een shared dining in Rotterdam? Dan kun je eenvoudig reserveren via onze website. Bezoek de pagina ‘reserveren’ en bekijk de beschikbare datums in de weergegeven tabel. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen en vul de juiste datum en tijd in. Wanneer je op reserveren hebt gedrukt, is de reservering afgerond. Vind je het lastig om online te reserveren? Dan is het ook mogelijk om ons tijdens de openingstijden te bellen. Je kunt dan direct reserveren of een vraag stellen over bijvoorbeeld het menu.

De plek voor je vergadering, ontbijt of lunch

Wij zijn ook de plek voor mensen die een ruimte zoeken voor een uitgebreide lunch, ontbijt of vergadering. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk ontbijt met meer dan 20 personen. Je betaalt dan slecht 12,50 per persoon all inclusive. Voor een lunch met meer dan 15 personen betaal je een vanaf prijs van 15 euro per persoon. Voor meer duidelijkheid over de verschillende tarieven kun je contact met ons opnemen.

Reserveer je shared dining in Rotterdam

Wil je ook graag genieten met familie en vrienden van een heerlijke shared dining? Of ben je nog op zoek naar een leuke plek voor een gezellige borrel? Reserveer dan bij Gastrobar Hartig! Je kunt ons bellen via het telefoonnummer 010-2367548 of je mailt naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Wij geven je dan graag meer informatie over de mogelijkheden of reserveren een plekje voor een heerlijke shared dining in Rotterdam!

reserveren