010 - 23 675 48
Visrestaurant Rotterdam

Visrestaurant Rotterdam

Lunchen of dineren in Rotterdam

Kom langs bij het lekkerste visrestaurant in Rotterdam: Gastrobar Hartig. Ontdek onze unieke menukaart met gerechten van over de hele wereld, en geniet van heerlijke traditionele gerechten met een moderne twist. Wanneer u echt goed wilt eten bij een visrestaurant, moet u bij Gastrobar Hartig in Rotterdam zijn!

Het lekkerste visrestaurant in Rotterdam

Wilt u de gerechten proeven van het lekkerste visrestaurant in Rotterdam? Dan moet u echt eens bij Gastrobar Hartig langskomen! Bij ons kunt u heerlijk dineren, en genieten van lekkere, verrassende visgerechten. Wij bieden gerechten van over de hele wereld. Bent u fan van de Franse, Italiaanse, Spaanse of juist Aziatische keuken? Op de menukaart van Gastrobar Hartig vindt u ongetwijfeld uw nieuwe favoriete gerecht! Van zalm tot gamba’s, zeebaars tot oesters, u proeft het allemaal bij het lekkerste visrestaurant in Rotterdam.

Ook heerlijke vlees- en vegetarische gerechten

Gastrobar Hartig is overigens niet enkel een visrestaurant. Op onze menukaart vindt u namelijk ook de lekkerste vlees- en vegetarische gerechten. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, Gastrobar Hartig maakt een heerlijk gerecht voor u klaar. Wij zetten dus altijd een lekkere, maar zeker ook gezonde maaltijd voor u op tafel. We gebruiken verse ingrediënten, en zorgen altijd voor een gevarieerde menukaart.

Genieten in sfeer bij Gastrobar Hartig

Naast lekkere gerechten geniet u bij Gastrobar Hartig ook van een ontspannen, comfortabele sfeer. Wanneer u op zoek bent naar een visrestaurant in Rotterdam waar u lekker met familie of vrienden bij kunt kletsen in een gezellige omgeving? Dan raden we u zeker aan om te reserveren! Onder het genot van heerlijke gerechten en een lekker glaasje wijn kunt u gezellig bijkletsen. Bent u juist op zoek naar een plek waar u tijdens het eten kunt overleggen met uw zakenrelaties? Ook voor formele afspraken kunt u terecht bij Gastrobar Hartig.

108073618_3076344805806825_6447890135882286433_o

Reserveren bij het visrestaurant in Rotterdam

Kom ook eten bij een gezellig visrestaurant in Rotterdam met de lekkerste gerechten, en reserveer bij Gastrobar Hartig. Dat doet u eenvoudig online. Heeft u vragen over onze gerechten of de mogelijkheden qua reserveren? Dan kunt u contact opnemen door een bericht achter te laten via het contactformulier, door te bellen naar 010-2367548 of door een mail te sturen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Wanneer u wilt eten bij een lekker visrestaurant in Rotterdam kunt u terecht bij Gastrobar Hartig!