010 - 23 675 48
Gastrobar Hartig in Rotterdam: gewoon een leuk restaurant

Gastrobar Hartig in Rotterdam: gewoon een leuk restaurant

Shared dining: leuk eten in een gezellig Rotterdams restaurant

Avondje eten en drinken met vrienden of familie in een leuk restaurant in Rotterdam? Bij Gastrobar Hartig geniet u samen van diverse smaakvolle kleine gerechtjes in een informele sfeer. Komt u gezellig eten? Dan zorgen wij voor de beste ambiance.

Meer dan eten

Bij Hartig geldt dat een gezellig restaurant meer biedt dan alleen maar lekker eten. Wij verwelkomen iedereen met open armen een grote glimlach. Wij vinden het namelijk altijd leuk dat u komt. En wij vinden het altijd leuk om iedereen het lekkerste van het lekkerste voor te schotelen. Dat is onze passie. Lekker eten en drinken is ons namelijk met de paplepel ingegoten en dat brengen we graag over op onze gasten. Daarom is het bij ons altijd leuk om te eten in Rotterdam.

Wat maakt ons een leuk restaurant?

Wat maakt Gastrobar hartig tot een leuk restaurant, of misschien wel het leukste restaurant in Rotterdam? Daar zijn drie redenen voor. Ten eerste: de ambiance. Ons restaurant is warm en gezellig aangekleed waarbij het interieur ook nog een zeer duurzaam is. Bij Hartig is het gezellig zitten. Ten tweede: ons concept. Wij werken met het ‘shared dining’-concept. U eet en geniet samen met uw gezelschap van meerdere kleine gerechten. Het gerecht dat als eerste klaar is, komt als eerste op tafel. Lekker informeel dus. En ten derde nodigen onze openingstijden uit voor een leuke avond uit eten. U kunt bij ons op weekdagen tot 00.00 uur terecht en in de weekenden tot 02.00 uur. U hoeft bij ons dus nooit snel uw bord leeg te eten!

Leuk en lekker eten

Leuk betekent bij ons ook lekker. Wat kunt u zoals bij Hartig eten? U eet bij ons wereldgerechten met invloeden uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Azië, Marokko en het Caribisch gebied. Wij combineren graag verschillende wereldkeukens in onze keuken in Rotterdam tot een heerlijk mix culinaire hoogstandjes die u met elkaar kunt delen. Reken maar dat dat de tongen losmaakt. Altijd iets om gezellig over te praten dus bij Hartig.

Leuk restaurant voor de planeet

Bij Hartig in Rotterdam dragen we ons steentje bij aan het in stand houden van onze planeet. Wij frituren niet; wij werken slechts met twee ovens en een inductieplaat. Meer niet. Wij koken dus niet op gas, want dat is een fossiele grondstof. Alle verlichting in ons leuke restaurant zijn leds. We hopen zelfs binnenkort zonnepanelen te plaatsen. Zeg nog zelf: maakt dan ons niet tot het leukste restaurant van Rotterdam?

Contact en reserveren

Heeft u trek gekregen en wilt meer informatie, neem dan contact op door een mail te sturen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl en vermeld in uw aanvraag ‘Afhuren locatie’, of bel naar 010-2367548. Uiteraard kunt u ook online reserveren. Wij verwelkomen u graag als u op zoek bent naar een leuk restaurant in Rotterdam.

Gastrobar Hartig Rotterdam
Kleine gerechten Rotterdam