010 - 23 675 48

Wijnbar Rotterdam

Geniet van heerlijke wijnen in Gastrobar Hartig

Wie op zoek is naar een wijnbar in Rotterdam, moet een culinair bezoek aan Gastrobar Hartig zeker niet overslaan. Onze havenstad staat al jarenlang centraal als het gaat om gezellig uitgaan en lekker eten en drinken in leuke cafés en hippe restaurants. En ook een goede wijnbar in Rotterdam ontbreekt zeker niet. Bezoekt u onze stad? Dan mag een bezoek aan Gastrobar Hartig zeker niet ontbreken. Wijnliefhebbers en liefhebbers van lekker gezellig eten kunnen bij ons hun hart ophalen. In een sfeervolle ambiance geniet je van heerlijke gerechten volgens het populaire en gezellige shared dining principe en van heerlijke bijpassende wijnen. Dat maakt Gastrobar Hartig ook tot een veelbezochte wijnbar in Rotterdam.

Heerlijk eten en wijnen in Rotterdam

Een wijnbar in Rotterdam komt je geregeld tegen. Maar een wijnbar waar je ook nog eens heerlijk kunt eten met vrienden en/of familie? Die zijn in onze stad wat minder rijk bezaaid. Behoort een wijnbar ook tot jouw favoriete ‘places to be’? Lekker lang borrelen met écht goede wijnen en heerlijke shared dining hapjes gaan bij ons hand in hand. Wij zijn een zeer laagdrempelige en sfeervolle wijnbar en restaurant in één, waar iedere wijnliefhebber graag komt.

Aantrekkelijk aanbod wijnen en hapjes

Je kunt bij ons in je eentje terecht of met een flinke groep. Voor iedereen hebben wij een overheerlijke en uitgebreide hapjes- en menukaart en wijnkaart. Bij ons vind je voor elk wat wils! Zo hebben wij heerlijke Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen in huis die perfect passen bij een borrelhapje. Daarvoor hebben wij een ruim assortiment borrelhapjes voor je klaarstaan, van standaard lekkernijen tot uitgebreide luxe borrelhapjes. Heb je echt flinke trek? Onze wijnen sluiten perfect aan op de vele gerechten op onze menukaart met vele lekkere vis-, vlees-, vega-, en vegan gerechten.

Voordelen van borrelen, eten en vergaderen bij Gastrobar Hartig

Als wijnbar in Rotterdam en werelds georiënteerd restaurant is Gastrobar Hartig een geweldig etablissement. Naast heerlijk dineren en borrelen kun je bij ons ook terecht voor een grotere zakelijke bijeenkomst met daarbij onder andere:

  • huren van een beamer
  • huren van een flipover
  • onbeperkte koffie- en thee
  • onbeperkt fruitwater
  • voordelige servicekosten

Contact met Gastrobar Hartig

Als wijnbar in Rotterdam en restaurant met goede naam zijn wij een veelzijdig, aantrekkelijk en smakelijk alternatief voor de doorsnee bars en restaurants. Wij staan voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je vragen of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 010 – 2367548. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Tot snel bij Gastrobar Hartig: dé wijnbar in Rotterdam!

reserveren