010 - 23 675 48
Zakelijk dineren

Zakelijk dineren

Business at Gastrobar Hartig in hartje centrum.

Rotterdam, gastvrij, uitstekend bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid.
Neem plaats in ons restaurant voor een bijzonder gastvrije vergadering, of geniet van ons restaurant die volledig tot uw beschikking staan en van alle gemakken voorzien zijn. Vergaderen in het centrum van Rotterdam doe je bij Gastrobar Hartig.
Vergaderen kan prive op zondag en maandag gehele dag en dinsdag t/m zaterdag van tot 17:00. Daarna starten we het diner.

Jubilea, feest en entertainment.
Heb je zakelijk iets te vieren? Met een capaciteit van 10 tot 55 personen kunnen wij al jullie wensen voor je zakelijke groep invullen. Wij hebben zelfs ook de beschikking over een zanger, meiden die met polaroid camera’s rond gaan om lekker na te kunnen genieten van de foto’s en ook een goochelaar aan tafel is allemaal op aanvraag.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Gastrobar Hartig onderscheidt zich door het brede concept in een ongedwongen, comfortabele en huiselijke ambiance. De menukaart is puur, eerlijk, aantrekkelijk en maakt gebruik van natuurlijke producten en is internationaal georiënteerd. Daarnaast hebben we de perfecte balans tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten zodat iedere gast ruim voldoende keuze heeft. De samenkomst van de unieke sfeer van het restaurant, de gastvrijheid en perfecte locatie is Gastrobar Hartig de ‘place to be’ van Rotterdam en omstreken

Lunch
– Vis/vlees/vegetarisch chef’s choice v.a. €24,50 (2 gangen) en v.a. €30,00 (3 gangen) per persoon exclusief drank.

Diner
– Vis/vlees/vegetarisch 3 gangen chef’s choice v.a. €48,50 per persoon exclusief drank, inclusief focaccia brood met dips en aardappeltjes uit de oven met onze huisgemaakte aioli.
– Vis/vlees/vegetarisch 4 gangen chef’s choice v.a. €56,50 per persoon exclusief drank, inclusief focaccia brood met dips en aardappeltjes uit de oven met onze huisgemaakte aioli.

Borrel
– Standaard borrelhapjes €4,50 per persoon per uur
– Uitgebreide borrelhapjes €6,75 per persoon per uur
– Luxe borrelhapjes €8,75 per persoon per uur

Overige faciliteiten

– Beamer huur €47,50
– Flipover huur €35,00
– Koffie/theekannen onbeperkt €4,50 per persoon
– Servicekosten vanaf €29,50 per uur.
– Zaalhuur dagdeel overdag: €150
– Zaalhuur dagdeel avond: €200
– Polaroid camera dame: prijs op aanvraag
– Zanger met genre naar keuze: prijs op aanvraag
– Goochelaar aan tafel: prijs op aanvraag

neem contact op