010 - 23 675 48

Uit eten met een groep in Rotterdam

Met een groep uit eten in Rotterdam

Wie op zoek is naar een gezellig restaurant in Rotterdam om met een hele groep bij te gaan dineren, die is op zoek naar Gastrobar Hartig. Bij Gastrobar Hartig in Rotterdam kun je terecht om uit eten te gaan met een (grote) groep. Lees snel verder waarom Gastrobar Hartig in Rotterdam voor jou en jouw gezelschap de beste keuze is voor lekker dineren, een lunch of een andere feestelijke partij.

Groepsaangelegenheden in Rotterdam

Naast komen dineren met een grote groep, kom je bij ons in Rotterdam ook voor een uitgebreide lunch of een vergadering. Op dagen dat we gesloten zijn, stellen we dan graag het gehele restaurant tot jullie beschikking. Voor lunches en in het geval van dineren hebben we dan tot 68 zitplaatsen ter beschikking en bij een borrel met een grote groep tot 100 zitplaatsen. Op dagen dat we geopend zijn kun je ook terecht bij ons om te dineren met een grote groep. Je maakt dan gebruik van ons altijd gezellige shared dining concept. Hierbij deel je allemaal heerlijke gerechten met elkaar.

Meer dan genoeg keuze in Rotterdam

Als je ervoor kiest om met een grote groep te komen dineren bij Gastrobar Hartig in Rotterdam, ben je verzekerd van een overheerlijke en uitgebreide menukaart. Bij ons vind je voor elk wat wils! Van lekkere visgerechten tot vlees en wisselende vegetarische gerechten. Ook voor een borrel met een grote groep hebben we diverse assortimenten borrelhapjes voor je klaarstaan, van standaard lekkernijen tot uitgebreide luxe borrelhapjes.

De vele voordelen bij Gastrobar Hartig

Ga je bij ons in Rotterdam uit eten met een grote groep? Een uitstekend idee! Je rekent dan in ieder geval, naast lekker dineren, op de volgende voordelen:

  • De optie van het huren van een beamer
  • De optie van het huren van een flipover
  • Onbeperkte koffie- en theekannen
  • Onbeperkte karaffen fruitwater
  • Voordelige servicekosten

Contact met Gastrobar Hartig

Kom je bij ons met een grote groep dineren in Rotterdam? Wat gezellig! Ons team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je vragen of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 010 – 2367548. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Tot snel bij Gastrobar Hartig in Rotterdam!