010 - 23 675 48

Gezond uit eten in Rotterdam

Je doet het bij Gastrobar Hartig

Uit eten gaan in Rotterdam is geen probleem. Maar lekker en gezond uit eten gaat in Rotterdam is een grotere uitdaging. Nu je bij Gastrobar Hartig bent aanbeland, hoef je niet verder te zoeken naar een restaurant waar je lekker en gezond uit eten kunt. Wij hebben een zeer gevarieerde menukaart met heerlijk gerechten, waarvan je volgens het gezellige shared dining-principe kunt genieten met vrienden en familie. Bestel onze met liefde en plezier bereide kleine gerechten. Ze zijn zowel vegetarisch en veganistisch als met vlees of vis verkrijgbaar. En geniet vooral ook van onze heerlijke wijnen. Je bent van harte welkom bij Gatrobar Hartig voor gezond uit eten in Rotterdam.

Gezond eten uit alle windstreken

Wij zijn dé ‘place to be’ als het gaat om shared dining. Shared dining betekent dat je met je vrienden en/of familie geniet van heerlijke kleine koude en warme gerechten. De gerechten in ons restaurant hebben invloeden vanuit de hele wereld. Zo proef je bij ons de Italiaanse, Griekse, Franse, Aziatische, Caribische en Marokkaanse keuken. Onze koks genieten van het bereiden van gerechten uit alle windstreken. Dat levert verrassende combinaties op. Daarbij staat ook de voedingswaarde hoog in het vaandel voor als je echt gezond uit eten wil in Rotterdam!

Shared dining & specials

Shared dining betekent dat je bij ons ervoor kunt kiezen om koude en warme gerechtjes af te wisselen. Bekijk op onze website alvast het hele menu. Hier vind je ook verschillende specials, zoals een gezellig avondje gezond uit eten in Rotterdam bij Gastrobar Hartig, gecombineerd met een theater-, film- of concertbezoek. Voor meer informatie over onze specials kun je contact met ons opnemen.

Groen en gezond alternatief

Voor gezond uit eten in Rotterdam zijn wij een positieve uitzondering. Gezond en duurzaam koken staat bij ons centraal. Zo gebruiken wij geen friteuse. Al onze gerechten worden bereid in twee ovens en op een inductieplaat. Wij koken dus gasloos. En dat doen we natuurlijk niet in het donker, maar bij duurzame led-verlichting. En zo willen wij in de toekomst nog veel gezonder, groener en duurzamer te werk gaan.

Reserveren voor gezond uit eten in Rotterdam

Wil je ook graag genieten met familie en vrienden van gezond en lekker eten in Rotterdam. Of ben je nog op zoek naar een leuke plek voor een gezellige borrel? Reserveer dan bij Gastrobar Hartig! Je kunt ons bellen via het telefoonnummer 010-2367548 of mailen via info@gastrobarhartig.nl.

reserveren