010 - 23 675 48
Tapas Rotterdam

Tapas Rotterdam

Tapas eten in Rotterdam?

Wil jij ergens lekkere tapas eten in Rotterdam? Reserveer dan een tafel bij Gastrobar Hartig. Hier vind je niet de standaard Spaanse tapas, maar verrassende, verse en heerlijk bereide kleine gerechtjes. Bij ons kun je de hele avond genieten van het zogenoemde ‘shared dining’. Neem je partner, familie of vrienden mee en kies de hele avond de lekkerste vis-, vlees- of vegetarische gerechtjes uit. Ben je benieuwd naar wat er zoal op onze menukaart staat? Plaats direct een reservering of lees verder om te ontdekken welke bijzondere tapas je in Rotterdam kunt eten!

Wij kijken verder dan de welbekende Spaanse tapas

Veel restaurants bieden Spaanse tapas aan. Wij bieden geen tapas, maar het bijzondere shared dining concept. Shared dining is het delen van kleine gerechten, die zowel vegetarisch als met vlees en vis geserveerd worden. Natuurlijk kun je bij ons in Rotterdam ook de klassiekers bestellen die iedereen lekker vindt. Denk aan patatas bravas, zalmtartaar en biefstukpuntjes. Maar wij kijken veel verder dan dat. Wij halen de inspiratie voor onze menukaart namelijk niet alleen uit het mediterrane gebied van Europa, maar ook uit Marokko, Azië en het Caribisch gebied. Hierdoor ontstaat een verrassend en veelzijdig smaakpalet waar iedereen wel een favoriet in vindt. Wat onze aanpak helemaal leuk maakt, is dat al onze gerechtjes prima te delen zijn. Zo wordt tapas eten een echt gezellig samenzijn!

Ontdek onze verrassende kijk op tapas

Met ons shared dining concept kun je in ons restaurant in Rotterdam diverse verse gerechtjes bestellen om te delen. Voor iedereen staat er wat lekkers op de kaart. Ben jij een liefhebber van vlees? Kies dan voor onze biefstukpuntjes, lamsrack of steak tartaar. Gaat jouw voorkeur uit naar vis? Laat ons dan onze lekkere tataki tonijn, zeebaars, kabeljauwstoof of gamba’s aan jou en je gezelschap serveren in ons restaurant in Rotterdam. Of bestel onze mosselen of oesters: deze hapjes zijn ontzettend leuk om te delen. Ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres. Zij worden altijd erg gelukkig van onze groene salade, onze portobello met pompoen, geitenkaas, honing en pijnboompitten en onze spinazie in filo met feta, pijnboompitten en kruidencrème. Ontdek onze nieuwe manier van tapas eten: shared dining.

Kom bij ons tapas eten in Rotterdam

Ontdek met ons shared dining concept de lekkerste tapas. Je kan deze niet alleen nuttigen tijdens een heerlijk diner, maar ook als lunch, ontbijt of tijdens een vergadering. Ook groepen kunnen prima bij ons terecht in Rotterdam. Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je bereikt Gastrobar Hartig door te bellen naar 010-2367548 of mail naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Wij heten je van harte welkom als je met je partner, vrienden of familie lekkere tapas in Rotterdam wilt eten!

Reserveren