010 - 23 675 48

High Gin Rotterdam

High gin in centrum Rotterdam

De High Tea kennen we allemaal, maar heb je ook al eens een High Gin in Rotterdam gedaan? Bij Gastrobar Hartig houden we van genieten en lekker eten, op ieder uur van de dag. Daarom serveren we jou en je vrienden met alle plezier een smaakvolle High Gin. Proef hierbij de lekkerste gin & tonics, allemaal geserveerd met een volle etagère met zoete en hartige hapjes. De kosten hiervoor zijn €35 per persoon. De High Gin is uitsluitend te boeken van dinsdag tot en met zaterdag met de aanvangstijd tussen 15:00-16:00 en je kan dan maximaal tot 18:00 verblijven. Daarna begint ons diner. Wel kan na de High Gin een diner geboekt worden en dient er minimaal 1 gerecht per persoon besteld te worden om na 18:00 nog te tafelen. Een reservering is altijd per mail naar reserveringen@gastrobarhartig.nl.

Vooraf reserveren

Om te zorgen dat alles klaarstaat voor de high gin vragen we je om van tevoren te reserveren. Laat weten met hoeveel personen je wilt komen en hoe laat. Dan zorgen wij dat jullie direct kunnen genieten van onze gezellige high gin in Rotterdam centrum. De High Gin is uitsluitend te boeken van dinsdag tot en met zaterdag met de aanvangstijd tussen 15:00-16:00 en je kan dan maximaal tot 18:00 verblijven. Daarna begint ons diner. Wel kan na de High Gin een diner geboekt worden en dient er minimaal 1 gerecht per persoon besteld te worden om na 18:00 nog te tafelen. Een reservering is altijd per mail naar reserveringen@gastrobarhartig.nl

High gin Rotterdam

Een high gin in Rotterdam werkt in principe hetzelfde als een high tea. Waar je bij een high tea kunt genieten van thee en broodjes, krijg je in dit geval gin & tonic cocktails met lekkere snacks. Dit is een leuke manier om meer te leren over de verschillende soorten gin. En het is weer eens iets anders dan gewoon cocktails drinken. Laat je verrassen door de bijzondere smaakcombinaties en laat je heerlijk door ons in de watten leggen. In ons sfeervolle restaurant in hartje Rotterdam zorgen we graag voor een fijne en ongedwongen sfeer, waardoor jullie onbezorgd kunnen genieten.

Weer eens iets anders

Bij Gastrobar Hartig vinden we het leuk om mensen te verrassen en om zo af en toe iets nieuws te proberen. Daarom is geen enkele high gin bij ons hetzelfde. We wisselen regelmatig in wat we serveren en hebben dus ook geen vaste menukaart. De high gin in Rotterdam blijft dus leuk om te boeken en zal nooit vervelen. Natuurlijk is het wel leuk om voor de afwisseling ook eens onze gewone high tea te boeken.