010 - 23 675 48

High Gin Rotterdam

High gin in centrum Rotterdam

De high tea kennen we allemaal wel, maar heb je ook al eens een high gin in Rotterdam gedaan? Bij Gastrobar Hartig houden we van genieten en lekker eten, op ieder uur van de dag. Daarom serveren we jou en je vrienden met alle plezier een smaakvolle high gin. Proef hierbij de lekkerste gin & tonics, allemaal geserveerd met bijpassende hapjes. Ook leuk om als verrassing aan iemand cadeau te geven, of als origineel uitje tijdens een dagje of weekendje Rotterdam. Kom heerlijk genieten in ons sfeervolle restaurant in het hartje van Rotterdam. Reserveer nu alvast jouw high gin bij Gastrobar Hartig via de widget op de website.

High gin Rotterdam

Een high gin in Rotterdam werkt in principe hetzelfde als een high tea. Waar je bij een high tea kunt genieten van thee en broodjes, krijg je in dit geval gin & tonic cocktails met lekkere snacks. Dit is een leuke manier om meer te leren over de verschillende soorten gin. En het is weer eens iets anders dan gewoon cocktails drinken. Laat je verrassen door de bijzondere smaakcombinaties en laat je heerlijk door ons in de watten leggen. In ons sfeervolle restaurant in hartje Rotterdam zorgen we graag voor een fijne en ongedwongen sfeer, waardoor jullie onbezorgd kunnen genieten.

Weer eens iets anders

Bij Gastrobar Hartig vinden we het leuk om mensen te verrassen en om zo af en toe iets nieuws te proberen. Daarom is geen enkele high gin bij ons hetzelfde. We wisselen regelmatig in wat we serveren en hebben dus ook geen vaste menukaart. De high gin in Rotterdam blijft dus leuk om te boeken en zal nooit vervelen. Natuurlijk is het wel leuk om voor de afwisseling ook eens onze gewone high tea te boeken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij alles wat we doen proberen we op een verantwoorde wijze de beste kwaliteit te leveren. Op verschillende manieren proberen we rekening te houden met duurzaamheid:

  • We gebruiken geen gas of andere fossiele brandstoffen
  • We bereiden geen producten in de frituur
  • We gebruiken uitsluitend LED verlichting
  • We wekken onze eigen groene stroom op met zonnepanelen

Vooraf reserveren

Om te zorgen dat alles klaarstaat voor de high gin vragen we je om van tevoren te reserveren. Laat weten met hoeveel personen je wilt komen en hoe laat. Dan zorgen wij dat jullie direct kunnen genieten van onze gezellige high gin in Rotterdam centrum. Reserveer direct online via onze website of neem even telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010 – 2367548.