010 - 23 675 48

High Tea Rotterdam

High tea bij Gastrobar Hartig

Wil je een high tea boeken in hartje Rotterdam? Reserveer dan direct bij Gastrobar Hartig. In ons gezellige restaurant in het centrum van Rotterdam nodigen we je graag uit voor een lekkere high tea. Boek de high tea met zijn tweetjes of voor een hele groep. Als je van tevoren laat weten met hoeveel mensen je komt, dan zorgen wij dat er volop thee, broodjes en andere lekkernijen voor jullie klaar staan. Het enige dat jullie hoeven te doen, is heerlijk genieten!

Een sfeervolle high tea

Reserveer een gezellige high tea in Rotterdam om eens bij te kletsen met vrienden of familie. Geniet ondertussen van de lekkerste thee in diverse smaken en smul van de verschillende bijpassende hapjes. Wij serveren zowel zoete als hartige gerechten bij onze high tea. We vinden het leuk om uit te pakken en om onze gasten helemaal in de watten te leggen. Ook ervaar je bij ons een ongedwongen en ontspannen sfeer. Wil jij dus onbezorgd genieten? Reserveer dan direct een high tea in Rotterdam bij Gastrobar Hartig.

Wisselende hapjes

We vinden het leuk om te variëren in wat we onze gasten voorschotelen. Dit doen we dus ook bij onze high tea. We hebben geen vaste menukaart, dus laat je gewoon verrassen. Wel kunnen we beloven dat we keer op keer kwaliteit leveren. Dit maakt het ook leuk om nog eens terug te komen. Bij ons is geen enkele high tea in Rotterdam hetzelfde, maar het is wel telkens weer genieten.

Duurzame high tea in Rotterdam

Wist je al dat we duurzaamheid belangrijk vinden bij Gastrobar Hartig? Daarom is ook onze high tea verantwoord en duurzaam bereid:

  • We gebruiken geen gas en frituren niet
  • Het restaurant wordt verlicht met LED lampen
  • De energie die we gebruiken komt van onze zonnepanelen

Reserveer nu in centrum Rotterdam

Wil je komen genieten van een smakelijke high tea in Rotterdam? Laat dan van tevoren even weten wanneer je wilt komen en met hoeveel mensen. Hiervoor kun je het reserveringsformulier op de website gebruiken, maar je kunt ook even bellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 010 – 2367548. Ook wanneer je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Wil je een keer iets anders dan een high tea? Dan kun je ook reserveren voor onze High Gin!