010 - 23 675 48
Gezellig restaurant Rotterdam

Gezellig restaurant Rotterdam

Shared dining: leuk eten in een gezellig Rotterdam restaurant

Zoekt u een gezellig restaurant in Rotterdam? Een restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijk avondje eten en drinken met vrienden of familie? In Gastrobar Hartig is het genieten geblazen onder het genot van diverse uiterst smaakvolle kleine gerechtjes in een zeer informele sfeer. Komt u gezellig eten? Dan zorgen wij voor de beste ambiance.

Hartig: meer dan een gezellig restaurant

Bij Gastrobar Hartig gaan gezelligheid en lekker eten hand in hand. Wij verwelkomen al onze gasten met open armen een grote glimlach. Omdat wij het leuk vinden dat u voor ons gekozen hebt. Wij zullen u dan ook niet teleurstellen. Daarom schotelen wij u op culinair gebied dan ook graag de lekkerste gerechten voor. Dat is wat ons drijft. Als familiebedrijf kunnen wij u vertellen dat lekker eten en drinken ons met de paplepel is ingegoten en die passie delen we graag met al onze gasten. Wij durven daarom wel te stellen dat wij een van de gezelligste restaurants van rotterdam zijn. Kom gerust eens kijken en proeven.

Wat maakt ons een gezellig restaurant?

Wat maakt Gastrobar hartig tot een gezellig restaurant? Daarvoor zijn drie punten aan te voeren! Punt één: de ambiance. Wij hebben ons restaurant warm en gezellig aangekleed, met een accent op duurzaamheid. Gezellige zitten vinden wij belangrijk. Punt twee is ons concept. Bij Hartig eet u volgens het ‘shared dining’-concept. U eet en geniet samen met uw gezelschap van meerdere kleine gerechten. Lekker informeel dus. En punt drie: onze openingstijden nodigen uit voor een gezellig avondje uit eten in een gezellig restaurant. Wij zijn op werkdagen geopend tot 00.00 uur en in de weekenden tot 02.00 uur. ‘Time is on your side’!

Gezellig en lekker eten

Gezellig eten betekent bij ons ook lekker eten. Wat hebben wij zoals op het menu? Wereldgerechten met invloeden uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Azië, Marokko en het Caribisch gebied. In onze kleine keuken in Rotterdam combineren wij graag verschillende wereldkeukens tot een heerlijk mix culinaire hoogstandjes die u met elkaar kunt delen. Shared dining brengt mensen altijd dichter tot elkaar.

Gezellig restaurant voor de planeet

Als het gaat om gezelligheid staan wij graag vooraan. Maar ook wat betreft duurzaamheid dragen wij graag een steentje bij. In onze keuken frituren wij niet; wij werken slechts met twee ovens en een inductieplaat. Meer niet. Wij koken dus niet op gas, want dat is een fossiele grondstof. En alle verlichting in ons gezellige restaurant in Rotterdam zijn leds. We hopen zelfs binnenkort zonnepanelen te plaatsen. Wat vindt u? Maakt dan ons niet tot het gezelligste restaurant van Rotterdam?

Contact en reserveren

Heeft u trek gekregen en wilt meer informatie, neem dan contact op door een mail te sturen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl en vermeld in uw aanvraag ‘Afhuren locatie’, of bel naar 010-2367548. Uiteraard kunt u ook online reserveren. Wij verwelkomen u graag als u op zoek bent naar een gezellig restaurant in Rotterdam.

Gastrobar Hartig Rotterdam
Kleine gerechten Rotterdam