Kom genieten van onze nieuwe menukaart

Wat is het toch een feest om jullie allemaal weer bij ons op het terras te mogen ontvangen. En wat zijn we blij dat we jullie sinds kort ook weer binnen kunnen verwelkomen. Om dat te vieren hebben we de menukaart van Gastrobar Hartig vernieuwd! We hebben ons best gedaan om een veelzijdige en verrassende kaart samen te stellen. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers om van te smullen. Blijf genieten van de vertrouwde shared dining experience van Gastrobar Hartig, maar dan met vernieuwde smaken. Lees hier meer of maak direct een reservering via de website!

Voor elk wat wils

We heten iedereen uit Rotterdam en daarbuiten weer van harte welkom bij Gastrobar Hartig. Neem plaats op ons terras of reserveer een tafeltje binnen. Op onze nieuwe menukaart vind je altijd wel iets waar je heerlijk van zult genieten. Op onze nieuwe kaart vind je:

  • Appetizers, hoofdgerechten en desserts
  • Warme en koude gerechten
  • Vlees of vis-gerechten, maar ook vegetarische en vegan opties

Bekijk hier onze nieuwe menukaart of kom gezellig langs om de gerechten uit te proberen!

Het vertrouwde concept van Gastrobar Hartig

We hebben dan wel een nieuwe menukaart, maar verder blijft het bekende concept van Gastrobar Hartig onveranderd. Bij ons kun je nog steeds terecht voor een avondje shared dining. We raden dan ook aan om de nieuwe gerechten op de kaart niet alleen voor jezelf te bestellen, maar voor de hele tafel. Er is genoeg om samen te kunnen delen. Zo kun je veel meer proeven en het is ook nog eens hartstikke gezellig!

De nieuwe menukaart uitproberen?

Ben jij wel benieuwd naar onze nieuwe menukaart? En kun je niet wachten om er een aantal gerechten van te bestellen en te proeven? Kom dan langs bij Gastrobar Hartig! We doen er alles aan om veilig en schoon te werk te gaan, zodat jij zonder zorgen bij ons kunt komen dineren of borrelen. Natuurlijk zorgen we daarbij voor de fijne sfeer die je van Gastrobar Hartig gewend bent.

Maak dus direct een reservering voor een ouderwets gezellig avondje uit. Reserveren kan heel gemakkelijk via de widget op de homepage van onze website. Geef aan met hoeveel personen je langs wilt komen en kies vervolgens de datum en het tijdstip van je bezoek. Tot binnenkort bij Gastrobar Hartig!