010 - 23 675 48
Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen met alle faciliteiten

Wij helpen bedrijven te ontsnappen aan de koude formele vergaderruimtes doordat wij een passende vergader-, workshop- of heisessieruimte bieden. Met alle faciliteiten die er nodig zijn is het een geslaagde dag. En hoe fijn is het om tijdens de pauze even de stad in te lopen.

Op gepaste afstand vergaderen

Wanneer er met grotere groepen vergadert wenst te worden in onze vergaderruimte, zorgen wij voor tafelschikkingen van maximaal 4 personen. Tevens wordt 1,5 meter afstand gehouden tussen de volgende tafel met 4 personen.

Vergaderen op smaakvolle wijze

Wij zijn ook uitermate geschikt voor zakendiners en zakenlunches. Daarnaast hebben wij shared-dining hoog in het vaandel staan. Gerechten op tafel, borden erbij en met elkaar onder het genot van een lekker bijpassend drankje heerlijk genieten van de sublieme smaaksensaties.

In de informele, comfortabele sfeer is het goed toeven. Met gebruik van dagverse producten is de smaak optimaal en de combinaties zijn verrassend. In onze gerechten komt ook gezondheid sterk naar voren. De werkwijze 80/20, 80% groente 20% vlees/vis, is bij ons een begrip en wordt met veel passie en beleving bereid. Een mooie aanvulling voor alle mensen die een Healthy-Lifestyle naleven.

Meer informatie

Officemanagers en HR-managers willen het ziekteverzuim graag verlagen. Wij willen graag in contact komen om te vertellen dat de fijne sfeer op onze locatie én onze gezonde gerechten die wij aanbieden hierin zullen bijdragen. Wij kunnen de medewerkers bewust laten worden wat gezonde voeding met je doet. Óók tijdens een lange dag vergaderen.

Steekwoorden Gastrobar Hartig: gezond eten, informele sfeer, buiten terras, parkeergarage direct aan de overkant, midden in het centrum.

U kunt een offerte op maat krijgen waar wij de volgende mogelijkheden aanbieden;
>> Ochtenddagdeel huren
>> Middagdagdeel huren
>> Avonddagdeel huren (minimaal 10pers dineren)

  • Beamer verhuur
  • Flipoververhuur
  • Schrijfmateriaal is altijd inbegrepen
  • Koffie/thee arrangement
  • Lunch
  • Diner
  • Diverse frisdranken
  • Bier en wijn

neem contact op