Ontsnap aan de formele vergaderruimtes

Wordt het tijd om te ontsnappen aan die kille informele vergaderruimtes? Kom dan vergaderen bij Gastrobar Hartig! Wij bieden een fijne sfeer en natuurlijk lekker en gezond eten. Door de centrale ligging lopen jullie in de pauzes zo het centrum van Rotterdam in. Nog niet overtuigd? Wij zetten de voordelen van vergaderen bij Gastrobar Hartig voor je op een rijtje.

De voordelen van buiten kantoor vergaderen

Buiten kantoor vergaderen heeft vele voordelen. Op locatie vergaderen zorgt namelijk voor:

  • meer creativiteit: door van locatie te veranderen worden de aanwezige medewerkers gedwongen om “out of the box” te denken.
  • een besef van urgentie: wanneer de beslissing genomen wordt om op afstand te vergaderen, gaat iedereen naar de locatie om resultaten te behalen. Bovendien zullen mensen minder snel afzeggen wanneer de vergadering op locatie gehouden wordt.
  • geen afleiding van buitenaf: op kantoor zijn er ontzettend veel afleidingen die ervoor kunnen zorgen dat de vergadering minder soepel verloopt. Door eropuit te gaan sluit je je af voor de dagelijkse sleur en heb je de mogelijkheid om je te richten op dat wat op het moment belangrijk is.
  • meer productiviteit: wanneer je de vergadering bij Gastrobar Hartig organiseert regelen wij alles voor je. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de kleine dingen die op kantoor zouden kunnen zorgen voor minder productiviteit.
  • een gezellige pauze: Gastrobar Hartig bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Tijdens de pauze kan er dus een lekkere wandeling gemaakt worden.
  • teambuilding: door de vergadering te combineren met eten aan een lange tafel komt iedereen met elkaar in gesprek.
  • lekker eten: natuurlijk serveert Gastrobar Hartig ook nog eens heerlijk eten!

De positieve effecten van goed eten

Niet alleen zorgt goed eten voor meer energie, maar het verhoogt ook het concentratievermogen. Bovendien beïnvloed het vergaderen buiten kantoor de creativiteit. Reden genoeg dus om te vergaderen bij Gastrobar Hartig. Wanneer er de vergadering gecombineerd wordt met een lunch of diner verzorgen wij heerlijke gerechten onder het concept ‘shared dining’. Dit houdt in dat iedereen aan tafel kan genieten van de gerechtjes die geserveerd worden. Deze zijn voor 80% groenten, en 20% vlees of vis. We maken gebruik van dagverse producten en al onze gerechten worden met veel liefde bereid. Bij Gastrobar Hartig wordt elke vergadering een smaakvolle aangelegenheid.

Vergaderen bij Gastrobar Hartig

Ben jij ook op zoek naar een gezellige, informele locatie om te vergaderen? Kom dan naar Gastrobar Hartig en zorg ervoor dat creativiteit en productiviteit bevordert worden. Wij bieden verschillende mogelijkheden en maken altijd een offerte op maat.