010 - 23 675 48

Veganistisch restaurant in Rotterdam

Veganistisch uit eten in Rotterdam

Wie een gezellig restaurant in Rotterdam zoekt om lekker veganistisch bij uit eten te kunnen, zoekt naar Gastrobar Hartig. Bij Gastrobar Hartig in Rotterdam kun je terecht voor diverse wisselende veganistische gerechten waar je in een gezellig shared dining concept van kunt genieten. Lees snel verder waarom Gastrobar Hartig in Rotterdam hét restaurant op veganistisch gebied is voor jou en je vrienden, of neem contact met ons op om te reserveren.

Veganistisch eten bij Gastrobar Hartig

Ga je uit eten bij restaurant Gastrobar Hartig in Rotterdam? Dan kun je kiezen uit uiteenlopende veganistische gerechten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerechten zoals onze Aubergine met parelcouscous, onze Vegan Pie met geroosterde paprika of onze Portobello met dadels en rozemarijn. Het allerleukste van onze menukaart is dat deze vaak wisselt. Je raakt dus nooit uitgekeken op de vele nieuwe gerechten die we om de haverklap kunnen maken. Kom dus langs en laat jezelf heerlijk veganistisch verrassen!

Meer dan genoeg keuze in Rotterdam

Ook als je liever voor iets anders komt dan veganistisch eten, kom je gewoon naar restaurant Gastrobar Hartig in Rotterdam. Je bent bij ons namelijk altijd verzekerd van een overheerlijke en uitgebreide menukaart. Bij ons vind je ook voor elk wat wils als het aankomt op de lekkerste vlees- en visgerechten. Ook voor een borrel met een grote groep heeft ons restaurant diverse assortimenten borrelhapjes voor je klaarstaan; van standaard lekkernijen tot uitgebreide en luxe borrelhapjes.

De vele voordelen bij Gastrobar Hartig

Kom je bij ons veganistisch uit eten in Rotterdam? Wat gezellig! Bij ons restaurant reken je in ieder geval op de onderstaande voordelen:

  • Gezellig eten in een shared dining concept
  • Een vaak wisselende en daarmee verrassende menukaart
  • Zowel veganistische opties als vlees- en visgerechten
  • Meerdere malen de Travelers Choice Award gewonnen

Contact met Gastrobar Hartig

Kom gezellig uit eten bij restaurant Gastrobar Hartig in Rotterdam als je heerlijk en verantwoord veganistisch wilt genieten. Ons team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je vragen of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 010 – 2367548. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Tot snel bij ons restaurant in Rotterdam: Gastrobar Hartig!