Kom genieten van de lekkerste vis van Rotterdam!

Ben jij ook zo gek op vis? Dan kun je je hart ophalen bij Gastrobar Hartig! Dus wie zoekt naar een visrestaurant in Rotterdam, is hier aan het juiste adres. Want in onze havenstad eet je uiteraard de lekkerste vis van Nederland.

Vis eten in Rotterdam doe je bij Gastrobar Hartig

De grootste havenstad ter wereld zonder vis, is als een vrachtwagen zonder chauffeur. Bij Gastrobar Hartig zijn wij daarom bijzonder trots op alle lekkere visgerechten die je in ons menu kunt vinden. Als koude voorgerechten serveren wij onder andere:

  • Een duo van zalm
  • Een oer Hollandse garnalencocktail
  • Tonijn tartaar
  • Gerookte makreel
  • En natuurlijk de lekkerste oesters

Loopt het water je al in de mond bij het lezen over deze heerlijke gerechten? Dan zal je zeker ook gaan watertanden bij het lezen over onze warme schotels! Zo serveren wij bijvoorbeeld gamba’s met gele rijst en courgette spaghettini, een kabeljauwstoof met kruidencrème en dille, mosselen met kruidenolie en stokbrood en op de huid gebakken zeebaars met pompoen en pesto. Wil je onze heerlijke gerechten zelf komen proeven? Kom dan langs bij Gastrobar Hartig in Rotterdam of reserveer via het formulier hier op de site!

Drankje erbij?

Als drankje bij je visgerecht denk je waarschijnlijk meteen aan witte wijn. Dat kan natuurlijk, maar wist je dat ook het juiste bier een heerlijke aanvulling kan zijn bij een lekker visje? Bij ieder gerecht doen wij een suggestie voor zowel een wijn als een bier. Zo doet onze La Trappe Blonde het prima naast een kabeljauwstoof, terwijl de Cornet Oaked een fijne aanvulling is op je garnalencocktail.

Vis eten bij Gastrobar Hartig

Heb jij zin om de lekkerste vis te komen eten van Rotterdam Centrum? Reserveer dan snel een tafel bij Gastrobar Hartig! Dat doe je heel gemakkelijkhier op de site. Heb je nog een vraag over onze menukaart, of wil je liever telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het contactformulier, door te bellen naar 010-2367548 of een mail te sturen naar info@gastrobarhartig.nl. Wie zoekt naar een visrestaurant in Rotterdam komt naar Gastrobar Hartig!