Wij zijn in de feeststemming!

Hoera! We hebben hier bij Bistrobar Hartig iets te vieren. Wij zijn in de feeststemming want wij kunnen met trots zeggen dat Gastrobar Hartig de Travellers’ Choice Award 2021 heeft gekregen! Dat betekent dat wij bij de 10% beste restaurants ter wereld horen!

De Travellers’ choice award

De travellers’ choice erkent wereldwijd bedrijven die consistent goede recensies krijgen van klanten, gasten en toeristen. Ongeveer 10% van de bedrijven die op Tripadvisor staan krijgen een Travellers’ choice award. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je als bedrijf een gemiddelde beoordeling van tussen de vier van de vijf sterren te hebben, gebaseerd op een minimumaantal beoordelingen van de laatste 12 maanden. Wij van Bistrobar Hartig kunnen nu met trots zeggen dat wij daarbij horen! En dat hebben we natuurlijk niet alleen gedaan.

Een woord van dank

Deze fantastische prijs hebben wij dan ook natuurlijk mede te danken aan jullie: onze lieve gasten! Dus hierbij een groot woord van dank aan onze trouwe gasten die wij altijd met veel plezier van dienst zijn geweest. Jullie blij maken met lekker eten en drinken en goede service, is wat ons gelukkig maakt. Daarnaast een woord van dank aan ons geweldige personeel dat zich altijd met liefde, ziel en zaligheid inzet om er elke keer weer iets geweldigs van te maken. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Gastrobar Hartig zet zich al jaren met ziel en zaligheid in

Onze liefde voor horeca en service is de reden dat we Bistrobar Hartig met zo veel plezier runnen. We zullen ons dan ook nog lang in blijven zetten voor jullie door middel van het klaarmaken van gerechten uit de internationale keuken. We hopen jullie nog vele jaren te kunnen bedienen tijdens feestelijke of formele borrels met zakenrelaties, familie of vrienden in een gezellige en huiselijke sfeer.

Kom gezellig langs bij Gastrobar Hartig

Ben je nog niet bekend met ons? En ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van het bovenstaande verhaal? Of wil je gewoon dit heugelijke nieuws met ons komen vieren in ons restaurant in Rotterdam? Dat snappen wij helemaal! En daar is maar één ding aan te doen: gezellig langskomen bij Gastrobar Hartig. Bezoek ons gezellige restaurant voor een lekker hapje en een drankje. Reserveer gauw en tot snel bij Gastrobar Hartig!