Eten bestellen bij Gastrobar Hartig

Helaas liet Rutte in de persconferentie van 28 september 2020 weten dat de horecagelegenheden weer moeten sluiten om verspreiding van het coronavirus in te perken. Dat vinden we ontzettend jammer! Maar gelukkig kun je nu wel thuis genieten van onze lekkere gerechtjes door eten te bestellen bij Gastrobar Hartig! Wij vertellen je er graag meer over.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig om eten te bestellen bij Gastrobar Hartig. Op onze speciale site vind je gemakkelijk alle gerechten die je zoekt. Deze staan onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Delicatessen zoals huisgemaakte aioli en Pata Negra
  • Doe het zelf! Met gerechten die je nog zelf in de oven kunt afbakken
  • Hartig specials koud met heerlijke koude gerechten zoals steak tartaar en carpaccio
  • Hartig specials warm. Hier vind je onder ander spareribs, dorade en portobello
  • Pasta’s waarbij je zelf je favoriete pastasoort kunt kiezen
  • Bijgerechten zoals aardappeltjes en focaccia met dips
  • En heerlijke desserts waaronder een heerlijke cheesecake, brownies en nog veel meer!

Door op de verschillende producten te klikken plaats je ze in je winkelmandje, waarna je kunt afrekenen met IDEAL. Je kunt onze lekkernijen komen afhalen in ons restaurant!

Maak het thuis gezellig met onze heerlijke gerechten

Het is natuurlijk heel jammer dat de horeca op het moment gesloten is. Maar gelukkig kun je ook thuis het gevoel creëren dat je in een restaurant zit. Dit doe je door de tafel mooi aan te kleden met een tafelkleed, kaarsjes en je mooiste servies. En natuurlijk door de heerlijke gerechten van Gastrobar Hartig te bestellen! Neem er een lekker drankje bij, en je avond is compleet.

Eten bestellen bij Gastrobar Hartig

We vinden het erg jammer dat we je niet kunnen verwelkomen in ons restaurant, maar we zijn wel blij dat onze gasten nu thuis van onze gerechten kunnen genieten. Heb je nog vragen over het bestellen van eten bij Gastrobar Hartig? Bel dan gerust naar: 010-2367548, of mail naar: info@gastrobarhartig.nl. Ook kun je een bericht voor ons achterlaten via het online contactformulier hier op de site, je krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons.