Romantic dining in Rotterdam!

Ben jij romantisch aangelegd en houd jij van een knus etentje met je vriend of vriendin? Of heb jij nog een oogappeltje met iemand te schillen en wil jij diegene verrassen met een romantisch diner voor twee in een gezellige ambiance in Rotterdam? Voor de echte tortelduifjes is Gastrobar Hartig ‘the place to be’ voor een romantisch etentje. In ons knusse restaurant staat lekker eten met gerechten uit alle windstreken voorop. Dan weet je zeker dat jij en je (toekomstige) partner een romantische avond beleven die goed in de smaak zal vallen. Dat wordt mede gestimuleerd door ons concept van shared dining. Daarbij mag je samen van één bordje eten…

Liefde gaat ook door de maag

Als je in een romantische bui bent, heb je je focus waarschijnlijk niet direct op gezellig, gezond en gevarieerd eten liggen. Als het goed is, heb je dan meer oog voor elkaar dan voor de menukaart. En dat is natuurlijk óók heel gezond. Maar het is pas op en top romantisch als je samen met je (beoogde) geliefde verrassend lekker kunt eten, terwijl je elkaar verleidelijk aanstaart. Liefde gaat bij de meeste mensen ook door de maag. Als je de smaakpapillen net zo feestelijk trakteert als je ogen, dan heeft je romantisch etentje alle ingrediënten voor een geslaagde avond.

De ideale ijsbreker

Bij Gastrobar Hartig kun je romantisch uit eten volgens het concept shared dining. Het ideale concept voor de romanticus. Want samen geniet je van een gevarieerd aanbod heerlijke gerechtjes uit alle windstreken. Je kunt daarbij kiezen voor de veilige weg en gerechten bestellen die je wellicht kent. Maar als je dan toch al aan het ‘thrillseeken’ bent, kun je nog eens extra lekker gek doen door te kiezen voor het grote onbekende op culinair gebied. Je kunt je er geen buil aan vallen, want je mag van elkaars bord eten. Wel zo knus. En als je iets toch minder lekker vind, dan lust je partner het vast wel. Dat maakt shared dining het ideale concept om niet per ongeluk zonder gespreksstof te komen zitten. Het biedt jullie voortdurend onderwerpen voor gesprek. En dat je daarbij ongegeneerd van elkaars bord mag proeven is natuurlijk extra feestelijk!

Kom romantisch uit eten in Rotterdam

Wil jij ook lekker, gezond en gevarieerd romantisch uit eten in Rotterdam? Kom dan gezellig tafelen in Gastrobar Hartig! Maak een reservering en wij zetten de lekkerste gerechten voor je op tafel. Reserveren kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 010-2367548 of door een mailtje te sturen via info@gastrobarhartig.nl. Want romantisch uit eten doe je bij Gastrobar Hartig!