Kerst komt eraan!

Voor veel mensen is kerst de gezelligste tijd van het jaar. Gezellige lichtjes in de straten, overal kerstmuziek. En een paar vrije dagen die je samen met je familie en andere geliefden doorbrengt. En wat is er dan fijner om met z’n allen leuke dingen te ondernemen in het prachtige Rotterdam. Natuurlijk kan zo’n heerlijk dagje uit niet afgesloten worden zonder lekker uit eten te gaan. Kom daarom met kerst naar Gastrobar Hartig en ontdek onze verrassende gerechten uit de wereldkeuken.

Gezellig samen uit eten

Gezellig samen eten hoort bij kerst. Daarvoor hoef je niet zelf uren in de keuken te staan. In plaats daarvan kun je in die tijd van de nabijheid van je geliefden genieten. Laat het koken maar aan Gastrobar Hartig over. Terwijl wij doen waar we van houden, beleven jij en je familie de internationale keuken in een gemoedelijke sfeer. Zomaar in hartje Rotterdam. Onze knusse bar is huiselijk en gemoedelijk. De kerstsfeer is overal om je heen te zien, te horen, te ruiken en te proeven.

De verrassende wereldkeuken van Gastrobar Hartig

Voor verrassende gerechten uit de wereldkeuken, ga je naar Gastrobar Hartig. Onze gemoedelijke sfeer biedt zeker met de feestdagen net dat beetje extra. Ook met kerst bieden wij de lekkerste drankjes en heerlijkste internationale gerechten. Denk daarbij aan:

  • Diverse dranken: zowel alcoholisch als non-alcoholisch
  • Appetizers, hoofd- en nagerechten
  • Zowel warme als koude gerechten
  • Vlees-, vis-, vegetarische en vegan opties

Winnaar Travelers’ Choice Award

Wist je trouwens dat Gastrobar Hartig de Travellers’ Choice Award 2021 heeft gekregen? Dit betekent dat wij tot de 10% beste restaurants van de wereld behoren. De award wordt toegekend aan bedrijven die consistent goede recensies krijgen van klanten, gasten en toeristen. Hiervoor dien je als bedrijf een gemiddelde beoordeling van tussen de vier en de vijf sterren te hebben, gebaseerd op een minimum aantal beoordelingen in de laatste 12 maanden. Wij van Gastrobar Hartig zijn trots dat we hierbij horen! We hebben de prijs natuurlijk mede te danken aan onze geweldige gasten. Daarom zetten we ons ook deze kerst weer extra in om jullie te bedanken met heerlijke gerechten en een gastvrije ontvangst.

Reserveer nu jouw kerstdiner!

Heb je ook zin om met de kerstdagen met je geliefden heerlijk te genieten van internationale gerechten in een gemoedelijke sfeer in hartje Rotterdam? Reserveer nu jouw tafel voor het kerstdiner bij Gastrobar Hartig! Neem snel contact met ons op, zodat je met kerst verzekerd bent van een tafel en heerlijk eten.