Zaken zijn zaken. Dat geldt voor jouw werk en dat geldt voor ons. En nu we met zijn allen de zaken wat aangepast moeten aanpakken, laten we ons niet uit het veld slaan. Sterker nog: we zetten alles op alles om het iedereen op een verantwoorde manier naar de zin te maken. Bij Gastrobar Hartig kun je dus altijd op een verantwoorde manier zakelijk dineren en vergaderen. Dat betekent dat er een aantal spelregels gelden en dat je vooraf moet reserveren. Onderstaand lees je er meer over.

Ouderwets zakelijk overleggen

Zoals je van ons gewend bent, doet ons team er al een paar maanden alles aan om je een fantastische beleving te bezorgen. Dat doen wij voor iedereen, dus ook voor onze zakelijke gasten. Ben je het videobellen en online vergaderen een klein beetje beu? Kom dan gezellig naar Gastrobar Hartig om je zaken persoonlijk met elkaar te bespreken. Bij ons kun je op een verantwoorde manier zakelijk dineren en vergaderen. Dat garanderen wij!

Regels bij Gastrobar Hartig

Om je zakelijke bijeenkomst zo veilig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij het volgende protocol in ons restaurant voor jou en voor onze gasten. De meeste van de spelregels ken je inmiddels wel. We wijzen je er toch nog graag nog op.

  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • Tafel alleen verlaten voor toiletgebruik
  • Volg de looplijnen in het restaurant
  • Contactloos afrekenen bij uw tafel
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van medewerkers en andere gasten

Lekker genieten zoals ‘vroeger’

Als iedereen bovenstaande afspraken in het achterhoofd houdt, staat niets je meer in de weg om op een ‘ouderwets’ gezellige manier te genieten van een heerlijke zakelijk diner met je collega’s of relaties. Met andere woorden: eindelijk weer een beetje variatie in je werk!

Gevarieerde gerechten

En voor variatie ben je bij Gastrobar Hartig natuurlijk aan het juiste adres! We hebben een ruime keuze heerlijke vlees- en visgerechten, maar ook voor de liefhebber van puur en gezond eten hebben we een rijke menukaart met lekkers van over de hele wereld. En natuurlijk komt ook de vegetariër bij ons helemaal aan zijn trekken.

Reserveer nu je zakelijk diner bij Gastrobar Hartig

Heb je nog vragen over zakelijk dineren? Of wil je nu direct je vergadering bij ons reserveren? Dan kun je ons bellen via 010-2367548, of mailen naar info@gastrobarhartig.nl. Je bent van harte welkom bij Gastrobar Hartig.