Kom genieten op het leukste terras van Rotterdam

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn, maar sinds 1 juni 2020 is de horeca weer geopend! Wij zijn ontzettend blij dat we onze bezoekers weer mogen verwelkomen in ons restaurant en op ons terras in Rotterdam. Ben jij er na al de maanden thuis zitten ook wel weer aan toe om lekker een terrasje te komen pakken bij Gastrobar Hartig? Kom dan gezellig langs, reserveren is niet nodig.

De Corona maatregelen zijn versoepeld

Vanaf 1 juni mocht de horeca dus, met de nodige maatregelen, weer open. Per 1 juli zijn deze maatregelen wat versoepeld. Wel is het belangrijk dat de gasten nog 1,5 meter afstand tot elkaar houden tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen. Zonder gezondheidscheck en reserveren mogen er zich maximaal 250 personen op een buitenterras bevinden. Ook moeten de verkeersstromen gescheiden blijven. Uiteraard houden wij ons aan deze richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je weer zonder vooraf te reserveren bij Gastrobar Hartig terecht kunt voor de lekkerste gerechten!

De uitgebreide drankenkaart van Gastrobar Hartig

Op onze uitgebreide kaart vindt je niet alleen de lekkerste gerechten, maar ook een uitgebreid assortiment aan verschillende drankjes. Zo schenken wij verschillende soorten wijnen, (speciaal) bieren, likeuren, frisdranken, koffie, thee en natuurlijk cocktails! Onze huis cocktails zijn de Negroni met gin, Martini Rosso en Campari. En de Scroppino van wodka, prosecco en sorbetijs. Heb je meer zin in een warm drankje? Probeer dan één van onze speciale koffie’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Spaanse koffie met Tia maria en Slagroom, of de Caffè Corretto met Grappa? Wanneer je trek krijgt tijdens het borrelen dan zul je onze borrelplanken met charcuterie of kaas zeker op prijs stellen. Wanneer mogen we jou ontvangen op ons terras?

Kom een terrasje pakken bij Gastrobar Hartig

Niet alleen voor lekker eten, maar ook als je een drankje wil komen drinken op ons terras dan ben je van harte welkom in ons restaurant of op ons terras! Reserveren is gelukkig niet meer perse nodig, maar als je verzekerd wilt zijn van een plekje bij Gastrobar Hartig dan is het wel verstandig. Reserveren kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar: 010-2367548 of door een mailtje te sturen naar: info@gastrobarhartig.nl. Mogen we jou binnenkort ontvangen op ons gezellige terras in Rotterdam?