We mogen weer! Komen jullie langs?

Ein-de-lijk! We hebben er vele lange maanden op gewacht, maar we zijn weer (gedeeltelijk) open. Wat zijn wij blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen op ons terras. De deuren mogen weer open en de gezelligheid keert terug. Natuurlijk kunnen we niet wachten totdat we weer helemaal open mogen, maar dit vinden wij alvast een goed begin. Kom maar door met dat zonnige lenteweer! Van 14.00 tot 20.00 op woensdag en donderdag em van 12.00 tot 20.00 uur vrijdag t/m zondag zijn jullie welkom om bij ons te komen lunchen en borrelen. Reserveren kun je direct doen via deze website. Komen jullie gezellig bij ons langs?

Wat zijn de regels?

Er zijn natuurlijk wel een aantal regels verbonden aan het openen van ons terras. Om goed voorbereid van ons terras te kunnen genieten, zetten wij deze regels voor je op een rijtje. De regels vanuit de Rijksoverheid zijn:

  • Het terras mag open zijn van 12.00 tot 20.00 uur.
  • Het maximaal aantal gasten op het terras is 50 (reserveer dus tijdig!)
  • Er geldt een verplichte reservering van zitplaatsen vooraf, dit kan ook aan de deur.
  • Aan een tafel mogen maximaal 2 personen zitten, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
  • De tafels staan op minimaal 1.5 meter afstand, tenzij er gebruik wordt gemaakt van kuchschermen.
  • Jullie mogen gewoon gebruik maken van ons toilet binnen, gelieve dan wel even een mondkapje te gebruiken.
  • Wij zijn verplicht bij aankomst een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren te doen.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom volgen wij de maatregelen van de Rijksoverheid nauwlettend op. Daarbij verliezen we natuurlijk niet de fijne sfeer van Gastrobar Hartig uit het oog! Ons team zorgt er daarom voor dat je bij ons comfortabel en met genoeg ruimte kunt zitten.

Maak direct een reservering

Staan jullie net zo te popelen om weer langs te komen als wij staan om jullie te mogen ontvangen? Maak direct een reservering en ben verzekerd van een tafeltje. Reserveren doe je eenvoudig via de widget op de homepage van de website. Selecteer het aantal personen en kies vervolgens de datum en het tijdstip waarop je wilt langskomen. Wil je graag meer informatie ontvangen? Dat kan door ons te mailen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. Hopelijk tot snel bij Gastrobar Hartig!