De lekkerste cocktails bestellen voor thuis

Bij Gastrobar Hartig zijn we dol op een hapje én een drankje. We kunnen dan ook niet wachten om iedereen weer te mogen ontvangen. Maar tot die tijd maken we er thuis het beste van. Maak jouw borrelavond extra bijzonder met de lekkere cocktails van Gastrobar Hartig. Je kunt de cocktailpakketten eenvoudig online bestellen. Dan krijg je alles wat je nodig hebt thuis gestuurd. Voel je een echte bartender en geniet van overheerlijke cocktails!

Cocktails thuisbezorgd

Bij Gastrobar Hartig kun je overheerlijke cocktails bestellen voor thuis. Wij leveren alle ingrediënten die je nodig hebt om de cocktails zelf te maken. En we hebben een instructievideo opgenomen zodat jij precies weet wat je moet doen. De cocktailpakketten worden bij je thuis bezorgd en kunnen gewoon door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zitten wachten om het pakket aan te nemen.

Kies uit deze cocktails

We hebben verschillende soorten cocktails die je kunt bestellen. Zo stel jij je eigen cocktailpakketten samen met de smaken die jij lekker vindt. Of verras jezelf eens met iets nieuws! Je hebt de keuze uit:

  • Gin tonic met gedroogde grapefruit & rozenknopjes
  • Cosmopolitan met gedroogde sinaasappel & limoen
  • Amaretto sour met gedroogde limoen & citroen
  • Pornstar martini met gedroogde limoen & rozenknopjes
  • Moscow mule met gedroogde gember & limoen
  • Sex on the beach met gedroogde sinaasappel & limoen
  • Vlierbloesem Fizz (alcoholvrij) met gedroogde rozenknopjes & limoen

Cocktailpakketten cadeau geven

Een cocktailpakket is ook een heel leuke verrassing om iemand cadeau te doen. Vul bij het bestellen het adres van de jarige in en wij leveren de cocktails keurig thuis af. Je kunt bij het bestellen van de cocktails zelfs een leuke ansichtkaart meesturen. Zo is de verjaardagsverrassing helemaal compleet en kan het feest beginnen! Kunnen jullie niet bij elkaar zijn om feest te vieren, maar wil je wel samen proosten? Ook dan zijn onze cocktailpakketten ideaal! Bestel een pakket voor jezelf én een pakket voor de ander en bespreek via videobellen de rijke smaken van onze cocktails.

Cocktails bestellen bij Gastrobar Hartig

Wil jij onze heerlijke cocktails ook eens proberen? Of wil je een van onze cocktailpakketten cadeau geven? Je kunt de cocktails bestellen via de website van Gastrobar Hartig. Heb je nog vragen? Dan zijn we telefonisch te bereiken via via 010-2367548 of per mail via info@gastrobarhartig.nl