De smaakbeleving die je van ons gewend bent nu bij je thuis bezorgd!

Lekker eten bereiden is natuurlijk onze passie! Helaas moeten we ons restaurant tijdelijk sluiten, maar we hebben besloten om daarom te gaan bezorgen. Hiervoor hebben we een speciale delivery & take away kaart samengesteld. Lees er hier meer over!

Onze smaakbeleving bij jou thuis!

Alle gerechten van onze delivery & take away kaart bereiden we met de smaakbeleving die je van ons gewend bent. En wat is nou beter dan daar met het hele gezin thuis van te genieten? We bezorgen tot 4 km rondom ons restaurant, maar afhalen is ook mogelijk! Geniet dus thuis van onze heerlijke spareribs, zalmburger of gevulde aubergine met parelcouscous. Zo kun je ook als je even niet naar de supermarkt kunt toch een heerlijke avondmaaltijd op tafel zetten.

Geen zin om te koken? Bestel!

We snappen het heel goed dat je geen zin hebt om te koken. Misschien ben je wel keihard aan het werk in een vitaal beroep en heb je helemaal geen tijd voor boodschappen. Of wil je gewoon lekker een avond op de bank genieten van onze smaakbeleving? Pak er een lekker drankje bij, plof op de bank en geniet nu ook thuis van onze heerlijke gerechten. En binnenkort verwelkomen we je graag weer in ons restaurant!

Wat je moet weten

Zoals eerder gezegd, bezorgen we tot 6 km rondom ons restaurant. Maar afhalen is natuurlijk ook mogelijk. We bezorgen dagelijks tussen 16:30 en 21:30 en de openingstijden voor afhalen zijn tussen 11:00 en 21:30. Stuur ons even een mailtje als je een lekker ontbijt of lunch van ons wilt ontvangen! Bij de bezorging houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Bezorging gebeurt dus contactloos, zodat onze bezorgers je heerlijke gerechten kunnen blijven bezorgen.

Bestel dus snel bij onze delivery & take away service!

Heb je nog vragen, of wil je bestellen? Je kunt mailen naar info@gastrobarhartig.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op 010-2367548, of bekijk het delivery & take away menu en bestel!