De borrel van Gastrobar Hartig bij je thuis

Bij Gastrobar Hartig zijn we dol op een gezellige borrel in Rotterdam. We kunnen dan ook niet wachten tot we onze deuren weer voor jullie mogen openen. Maar tot het zover is, blijven we onze gerechten gewoon bereiden om af te halen. En eerlijk is eerlijk, nu het weer zo guur kan zijn, is het ook best fijn om binnen te zitten. Lekker op de bank met een hapje en een drankje, terwijl het buiten donker en koud is, is hartstikke gezellig. Alles wat je nodig hebt voor jouw eigen borrel in Rotterdam kan je bestellen bij Gastrobar Hartig. Maar let op, we zijn tot 17 januari wel even gesloten, maar vanaf 18 januari kun je weer vol op bij ons bestellen.

Je eigen borrelplank samenstellen

Het samenstellen van je eigen borrel is heel gemakkelijk. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies precies wat jij lekker vindt. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de volgende categorieën:

  • Delicatessen zoals huisgemaakte aioli en truffelmayonaise met brood
  • Hartige koude specials zoals bulgur balletjes en burrata
  • Hartige warme specials zoals gevulde tomaat en portobello
  • Bijgerechten zoals focaccia met verschillende dips

Wil je jouw borrel thuis helemaal afmaken? Serveer je bestelling dan uit in je mooiste schalen of stal alles uit op een mooie houten borrelplank.

Met een drankje maak je het compleet

Bij een echte borrel hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Bij Gastrobar Hartig hebben we een uitgebreid assortiment dranken voor bij je borrel. Kies bijvoorbeeld voor een van onze speciaalbieren, een lekkere wijn of een van de cocktails van Loopuyt. Liever even geen alcohol? Probeer dan eens een van onze verfrissende mocktails.

Een borrel in Rotterdam afhalen of bezorgen

Al onze hapjes en drankjes smaken thuis net zo lekker als in ons restaurant. Dus bestel alles voor je borrel bij Gastrobar hartig. Wij bezorgen tot 4 km rondom ons restaurant. Bel van tevoren even om de bereiding en bezorging op elkaar af te stemmen. Woon je iets verder weg? Dan is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wij zijn op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 15.00 tot 22.00 voor het afhalen van jouw borrel voor thuis.

Bestel snel bij Gastrobar Hartig

Alles wat je nodig hebt voor een lekkere borrel in Rotterdam vind je bij Gastrobar Hartig. Heb je nog vragen over onze gerechten of wil je bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-2367548 of mail naar: info@gastrobarhartig.nl. Het bestellen van jouw borrel in Rotterdam doe je bij Gastrobar Hartig.