Op zoek naar een super gezellig en smakelijk restaurant in Rotterdam? Bij restaurant Gastrobar Hartig is uit eten gaan echt een feestje. In het meest gezellige restaurant van Rotterdam doen we aan ‘shared dining’. Wat houdt dat in? We serveren zeer verrassende, verse en heerlijk bereide kleine gerechtjes waaruit je naar hartelust kunt kiezen en waarvan iedereen aan tafel heerlijk kan genieten. Wij zijn van mening dat ‘shared dining’ gelijk staat aan ‘shared fun’. Je komt toch immers om gezellig samen te eten. Dus waarom zou je het eten dan niet delen? Nergens in Rotterdam vind je een restaurant waar het zo gezellig eten is als bij Gastrobar Hartig. Neem al je vrienden mee en laat je aangenaam verrassen met onze heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechtjes. Je ziet: aan iedereen is gedacht. En… gezelligheid kent geen tijd. Daarom is onze keuken tot middernacht geopend. Smullen maar!

Rotterdams restaurant met gerechten om over te praten

Restaurant Gastrobar Hartig in Rotterdam is de toplocatie waar je kunt ontdekken wat er op culinair gebied allemaal te koop is in de wereld. Logisch toch? Wij vinden dat een restaurant nét dat beetje meer moet bieden op het gebied van lekker eten en gezelligheid. Tijdens een avondje uit eten in ons restaurant gaan er heel wat gerechtjes over de tong. Om te proeven, maar vooral ook om over te praten. Want wat is er leuker dan je smaakervaringen met je gezelschap te delen? Wat vind je superlekker, wat verrast je en wat valt er een beetje tegen? Eten is namelijk niet alleen maar om te eten. Over eten moet je ook praten. Reken maar dat als je ervaringen met elkaar deelt, je de smaken nog beter in je opneemt. Je gaat het eten nog meer waarderen. Wij hebben in ons restaurant voldoende gespreksstof op voorraad!

Meest verrassende restaurant van Rotterdam

Als we dan toch over eten moeten praten, waar hebben we het dan zoal over? Bij restaurant Gastrobar Hartig bestel je diverse kleine gerechtjes. Voor de echte carnivoor hebben we uitdagende vleesgerechtjes. Lekker joh! Of haal je je dagelijkse eiwitten en mineralen liever uit de zee? Doe je dan te goed aan onze perfect bereide visgerechten. Liever geen vlees of vis? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijke en gezonde vegetarische verrassingen voor je in petto. Wij zijn van alle warenmarkten thuis.

Gastrobar Hartig: het lekkerste restaurant in Rotterdam

Zoek je een gezellig restaurant in Rotterdam en houd je van culinaire verrassingen? Dan word je bij ons op je wenken bediend. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Je bereikt Gastrobar Hartig door te bellen naar 010-2367548 of een e-mail te sturen naar info@gastrobarhartig.nl. Wij heten je van harte welkom. En neem vooral ook je vrienden mee naar het lekkerste restaurant van Rotterdam.