Binnenkort herfstvakantie? Kom eens naar Gastrobar Hartig!

Heb jij (binnenkort) herfstvakantie? Zit je nog te bedenken wat je wil gaan doen? Misschien ben je wel van plan een gezellig dagje Rotterdam te doen. Groot gelijk! Rotterdam heeft meer dan genoeg leuks te bieden, waaronder leuke restaurants en bars. En er is geen fijnere plek om tijdens je dagje Rotterdam even lekker iets te eten en te drinken dan Gastrobar Hartig. Bij ons geniet je van de internationale keuken in een gemoedelijke sfeer in hartje Rotterdam! Onze keuken is dagelijks geopend voor heerlijk eten om van te genieten met (zaken) relaties, vrienden of familie in een huiselijke sfeer. Lees snel verder waar je bij ons allemaal van kunt genieten.

Lekker borrelen en dineren in hartje Rotterdam

De herfst is bij uitstek het seizoen om warm en knus samen te komen en te genieten van een lekker hapje en drankje. Geniet van onze internationale keuken terwijl de blaadjes buiten langzaam verkleuren. Met onze uitgebreide menukaart hebben we voor elk wat wils in huis. Zo vind je bij ons:

  • Diverse dranken: zowel alcoholisch als non-alcoholisch
  • Appetizers, hoofd- en nagerechten
  • Zowel warme als koude gerechten
  • Vlees-, vis-, vegetarische en vegan opties

Bekijk hier onze menukaart.

Shared dining bij Gastrobar Hartig

Terwijl de regen sfeervol tegen het raam tikt, geniet je binnen bij ons knus van ons mooie shared dining concept. Bij ons geniet je met (zaken)relaties van diverse gerechtjes die voor iedereen op tafel worden gezet. Zo kun je van alles wat proberen totdat je verzadigd bent: er is genoeg voor iedereen. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je tekort komt. Zo kun je van alles wat proeven en verbreed je, tijdens het eten, ook nog eens je horizon. Wat wil een mens nog meer?

De nieuwe menukaart uitproberen?

Probeer je nog een leuke activiteit te bedenken voor de herfstvakantie? Kom gewoon eens wat eten of drinken bij Gastrobar Hartig! Ontspan in een fijne en huiselijke sfeer met je naasten van diverse gerechten of wat te drinken.

Kom snel reserveren voor de herfstvakantie en kom even helemaal tot rust bij Gastrobar Hartig in Hartje Rotterdam.