Shared dining op maandag bij Gastrobar Hartig

Uit eten gaan is misschien niet het eerste waar je aan denkt op een maandag, maar soms komt het gewoon zo uit. Misschien heb je iets bijzonders te vieren zoals een verjaardag of een jubileum. Of misschien wil je gewoon lekker uit eten en bijkletsen met die vriend of vriendin die je al een tijdje niet hebt gezien. Helaas zijn de meeste restaurants op maandag gesloten. Gelukkig kun je bij Gastrobar Hartig wél gewoon terecht op maandag! Door onze Monday Special maken wij er op maandag een feestje van!

Heerlijke en voordelige shared dining

Op maandag hebben wij bij Gastrobar Hartig een voordelige Monday Special, dat maakt uit eten gaan natuurlijk extra leuk! Voor maar 25 euro per persoon genieten jullie van een vijf gangen diner. En dit zijn geen gewone gerechten! Door de jarenlange ervaring van de horeca eigenaren van dit fijne restaurant zijn de smaakcombinaties uniek samengesteld. Met zorg is gekeken en geproefd hoe de smaken het beste naar voren komen in het gerecht. Daarnaast zien de gerechten er fantastisch uit! De Monday Special is te boeken voor minimaal twee personen of een veelvoud hiervan.

De inhoud van de Monday Special

Wanneer je op een maandag aan tafel aanschuift bij Gastrobar Hartig voor de Monday Special, dan word je eerst verrast met een heerlijk duo bijzondere amuses. Wat dit voor amuses zijn houden we graag nog even geheim, anders is het geen verrassing meer. Vervolgens krijgen jullie de keuze uit carpaccio of tonijn, deze publieksfavorieten doen het altijd goed! Voor de volgende gang kun je kiezen tussen een heerlijke portobello of een smaakvolle en sappige aubergine. We hopen dat je na het eten van al dit lekkers nog ruimte over hebt! We gaan namelijk vrolijk verder met de volgende gang: kiezen jullie voor lekkere biefstuk of toch liever de dorade? Als klap op de vuurpijl genieten jullie van een heerlijk dessert met brownies!

Reserveren voor de Monday Special? Dat kan!

Wil jij graag binnenkort komen genieten van de Monday Special van Gastrobar Hartig? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Via het formulier hier op de website maakt u eenvoudig en snel een reservering, vermeldt daar wel even bij dat het om de Monday Special gaat. Deze mooie deal is uiteraard alleen geldig op maandag. Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan:010-2367548. Mailen mag natuurlijk ook! Mail naar: info@gastrobarhartig.nl Voor al uw andere vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier hier op de website. Wij van Gastrobar Hartig hopen je binnenkort te mogen ontvangen voor een heerlijke shared dining experience!