Gastrobar Hartig, het leukste restaurant in Rotterdam

Op zoek naar leuke het leukste restaurants van Rotterdam? Kom dan eens langs bij Gastrobar Hartig! Bij ons kun je genieten van lekkere gerechten uit de internationale keuken. Onze kleine gerechten zijn bedoeld om te delen met vrienden, familie of collega’s. Bovendien word je bij Gastrobar hartig met open armen ontvangen door een familie met jarenlange ervaring in de horeca én een passie voor eten, gastvrijheid en duurzaamheid.

Beste tapas restaurant van Rotterdam

Het leukste van Gastrobar Hartig is dat je er gerechten eet van over de hele wereld, die je kunt delen met je vrienden. Dus twijfel je of je wilt eten bij een Italiaans restaurant in Rotterdam of een Grieks of Aziatisch restaurant? Kom dan naar Gastrobar Hartig en krijg het allemaal! Bovendien is het ontzettend gezellig om onze verschillende gerechten te delen en samen te proeven van de smaken uit de wereldkeuken.

Een duurzaam én leuk restaurant in Rotterdam

Bij Gastrobar Hartig houden we van lekker eten en gezelligheid. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons restaurant te runnen met oog voor het milieu. Wij geven om de planeet en denken aan de toekomst. Daarom bereiden we alle gerechten op onze menukaart zonder gebruik van gas of andere fossiele brandstoffen. Ook alle verlichting in ons gezellige restaurant in Rotterdam is energiezuinig en we willen zo veel mogelijk draaien op duurzame energie.

Wat vinden anderen?

Natuurlijk vinden wij Gastrobar Hartig het leukste restaurant van Rotterdam. Maar gelukkig zijn anderen het met ons eens! Zowel mensen uit Rotterdam als reizigers van ver daarbuiten zetten ons hoog in hun lijstje van leukste restaurants van Rotterdam. Kijk maar naar de onderscheidingen die we hebben gekregen:

  • Het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor
  • De Traveler’s Choice Award van Tripadvisor
  • Het certificaat: Recommended on Restaurant Guru

Bestel nu bij het leukste restaurant van Rotterdam

Wil je onze gerechten ook eens proberen? Dan kun je de lekkernijen van ons leuke restaurant in Rotterdam heel eenvoudig online bestellen! Heb je nog vragen over onze menukaart of over de mogelijkheden bij Gastrobar Hartig? Bel ons dan via 010-2367548 of stuur een e-mail naar: info@gastrobarhartig.nl. Dus ben jij op zoek naar een leuk restaurant in Rotterdam? Kom dan eens genieten bij Gastrobar Hartig!