010 - 23 675 48
Groepen

Groepen

In ons gezellige en informele sfeer genieten in groepsverband?

Bent u met een groep en wilt u gezellig komen dineren, lunchen of borrelen bij Gastrobar Hartig? Op dagen dat wij gesloten zijn accepteren wij ook groepen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden. Hierbij bieden wij tot 55 zitplaatsen voor lunch, vergadering, borrel en diner in een mooie shared dining ervaring met een ruime variatie tussen vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Voor de lunch is dit een chef’s choice shared dining 2 of 3 gangen menu of tijdens diner, een 3 of 4 gangen chef’s choice shared dining menu.

Ook kunt u bij ons terecht voor een bespreking of vergadering. Wij helpen bedrijven te ontsnappen aan de koude formele vergaderruimtes door ons restaurant beschikbaar te stellen als vergader en workshopruimte. En dat we een eventuele flipover en beamer kunnen faciliteren. En hoe fijn is het om tijdens de pauze even de stad in te lopen.

Voor meer informatie stuur ons een email naar reserveringen@gastrobarhartig.nl

Wat houdt Chef’s Choice bij ons in;

Wij hebben ruim 9 jaar ervaring op het gebied van keuzes maken voor groepen met vaak ook dieetwensen en allergenen. Dit neemt op de dag zelf voor jullie veel tijd in beslag om naar de menukaart te kijken en dan ook nog individueel te bespreken met je tafelgasten.

Hierin ontzorgen we jullie compleet. Chef’s Choice houdt rekening met alle wensen. Wij maken een keuze uit de a la carte kaart voor jullie en de eventuele aanpassingen die nodig zijn voor de gewenste dieetwensen en allergenen.
Wat wij alleen nodig hebben is de voorkeur van de mix wat geserveerd mag worden. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat 50% vlees, 30% vis en 20% vegetarisch mag zijn waarvan 1 noten allergie.

Met deze formule is iedereen van de groep altijd tevreden en hebben jullie een vruchtbare meeting, bedrijfsdiner en/of quality time met elkaar.

Kosten

Lunch
– 2 gangen chef’s choice v.a. €24,50 per persoon
– 3 gangen chef’s choice v.a. €30,00 per persoon

Diner
– 3 gangen chef’s choice v.a. €48,50 per persoon
– 4 gangen chef’s choice v.a. €56,50 per persoon

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief drank.

Budgetgebonden? Geen probleem! Bel of mail ons, dan kunnen we samen kijken naar wat er wellicht mogelijk is.

Borrel
– Standaard borrelhapjes €4,50 per persoon per uur
– Uitgebreide borrelhapjes €6,75 per persoon per uur
– Luxe borrelhapjes €8,75 per persoon per uur

Overige faciliteiten

– Beamer huur €47,50
– Flipover huur €35,00
– Koffie/theekannen onbeperkt €4,50 per persoon
– Servicekosten vanaf €29,50 per uur.
– Zaalhuur dagdeel overdag: €150
– Zaalhuur dagdeel avond: €200
Zaalhuur en service kosten worden gerekend op dagen dat we gesloten zijn of dat het restaurant besloten is en uitgesloten is voor andere gasten.

neem contact op