Gezellige sfeer en heerlijk genieten

Voor de leukste en gezelligste borrel ga je naar Gastrobar Hartig in Rotterdam! Je ervaart bij ons altijd een gezellige sfeer. Vanaf 16:00 uur ben je al welkom om samen met je vrienden, collega’s of familie lekker bij ons te genieten van overheerlijke hapjes! Neem daar ook een biertje of wijntje bij. Ben je de Bob? Dan kun je bij ons ook genieten van lekkere alcoholvrije dranken. Wij vertellen je graag meer over borrelen bij Gastrobar Hartig.

De lekkerste borrelplanken

Je kunt bij ons terecht voor een lekkere ouderwetse borrel. Wij verkopen dan ook het lekkerste borrelplankje van Rotterdam. Deze is niet in één, maar in wel drie verschillende smaken te bestellen. Je kunt kiezen uit de Charcuterie plank, de Kaasplank of de Hartige borrelplank. Deze borrelplanken wil je echt niet missen! Kom daarom naar Gastrobar Hartig om je heerlijk te laten verwennen met onze lekkere borrelhapjes en drankjes.

Diverse keuze uit wereldgerechten

Een gebrek aan sfeer is hier zeker niet. In ons menu heb je de keuze uit een zeer divers assortiment. Dat is dan ook wat ons uniek maakt. Je kunt uit verschillende wereldgerechten kiezen. Denk hierbij aan invloeden vanuit het Caribisch gebied, Marokko, Azië, Griekenland, Frankrijk en Italië. Laat jezelf verrassen door onze verrassende gerechten!

Milieubewust borrelen en/of dineren

We doen er alles aan om veilig en schoon te werk te gaan. Daarnaast zijn wij ook milieubewust bezig. Wij geven veel om onze planeet en dat zie je terug in ons restaurant. Wij frituren bijvoorbeeld niet, maar gebruiken altijd onze twee ovens en een inductieplaat. Fossiele brandstoffen, zoals gas, willen wij vermijden. Onze volgende stap wordt het plaatsen van zonnepanelen, zodat jij als klant weet dat je verantwoord kunt genieten van een heerlijke borrel in Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden naar Gastrobar Hartig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij Gastrobar Hartig in Rotterdam! Reserveren kan heel makkelijk via de widget op de homepage van onze website. Geef aan met hoeveel personen je langs wilt komen en kies vervolgens de datum en het tijdstip van je bezoek. Tot binnenkort bij Gastrobar Hartig!

Ben je benieuwd naar onze menukaart? Kijk dan snel op onze website, de leukste borrel in Rotterdam vind je hier!