Vanaf 1 juni gaat ons restaurant weer open en wij kijken er naar uit onze gasten weer in ons restaurant te mogen ontvangen. Maar bij Gastrobar Hartig hebben wij ook een heerlijke delivery & take away kaart samengesteld, voor als je liever een avondje thuis lekker wil eten. Ook de vegetariër vindt op het menu een lekker ruime keuze aan vegetarisch eten dat je thuis kunt laten bezorgen. Als jij het thuis gezellig maakt, zorgen wij ervoor dat je ook kunt genieten van onze heerlijke gerechten in je eigen thuisrestaurant. Zoek maar vast een leuk plekje uit en bestel maar vast. We zijn er zo!

Lekker vegetarisch eten in je eigen restaurant

Wil je liever thuisblijven en genieten van een heerlijke lunch of diner met de heerlijke gerechtjes uit onze wereldkeuken? Dat kan. Wil je graag vegetarisch eten? Op onze kaart vind je genoeg lekkere en voedzame gerechten voor de vegetariër. Liever een dagje geen vlees, of een combinatie van vis, vlees en vegetarisch eten? Dat is bij ons allemaal mogelijk.

Vegetarische gerechten

Alle vegetarische gerechten van onze delivery & take away kaart bereiden we met de smaakbeleving die je van ons gewend bent. Wil je lekker vegetarisch lunchen? Wat dacht je van onze caprese- of pastasalade? En natuurlijk moeten we ook even onze bijzondere vegan wrap noemen. Maar pas op dat je daar je vingers niet bij op eet! Meer lekker vega-opties vind je op de menukaart.

Vegetarisch luchen of dineren

Ook wanneer je na 1 juni komt lunchen of dineren in ons restaurant is er vol op keuze uit vegetarische gerechten. Bekijk hier onze menukaart.  Onze medewerkers geven ook graag advies over onze gerechten en ingrediënten.

Bestellen en afhalen

Wij bezorgen tot 3,5 km rondom ons restaurant, dagelijks tussen 16:30 en 21:30 uur. Afhalen mag uiteraard ook. Dat kan tussen 12:00 en 21:30 uur. Stuur ons even een mailtje als je een lekker ontbijt of lunch van ons wilt ontvangen! Bij de bezorging houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Bestel snel bij onze delivery & take away service!

Heb je nog vragen, of wil je bestellen? Je kunt mailen naar info@gastrobarhartig.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op 010-2367548, of bekijk het delivery & take away menu en bestel!