Toen we bijna een jaar geleden aan het begin van 2020 stonden had niemand ooit kunnen bedenken dat dit jaar zo zou gaan lopen, ook wij niet. Het was een moeilijk jaar met vele uitdagingen, welke om veel flexibiliteit en creativiteit vroeg.

In maart hebben wij, net als vele andere ondernemers, ons restaurant een periode moeten sluiten. Door middel van onze bestelsite hebben wij alsnog een hoop gerechten mogen bereiden, maar het was erg jammer om jullie, onze gasten, niet in het restaurant te mogen ontvangen.

Een paar maanden later, in juni, mochten wij eindelijk weer onze deuren openen om een beperkt aantal gasten in ons restaurant te ontvangen. Wat was dat fijn zeg! Helaas was dit van redelijk korte duur, in oktober moesten wij opnieuw onze deuren sluiten en volledig overgaan op bestellingen en andere alternatieven.

Ondanks dit lastige jaar met vele ‘ups’ en ‘downs’ kijken we de toekomst met veel positiviteit en motivatie tegemoet. Om van 2021 weer een knallend jaar te maken hebben we besloten om van 1 t/m 17 januari ook onze online deuren te sluiten. We nemen een korte pauze om alles van het afgelopen jaar te laten bezinken, maar ook om energie te verzamelen voor een nieuw jaar waarin we er weer vol tegenaan gaan.

Dank aan iedereen die gedurende het afgelopen jaar bij ons besteld of gegeten heeft. Zonder jullie, onze gasten, zijn wij ten slotte helemaal nergens.

Voor nu wensen wij iedereen ontzettend fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Hopelijk mogen wij jullie vanaf 19 januari weer ontvangen in ons restaurant.