Lekker uit eten tijdens Eurovisie Songfestival

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat Rotterdam het Eurovisie Songfestival 2020 organiseert. Het is een grote eer om als stad en als echte Rotterdammers de gastheer te zijn van de grote gezellige songfestival familie die we van 4 tot en met 18 mei mogen verwelkomen in onze mooie stad. Daar zijn wij trots op! Ook bij Gastrobar Hartig zetten we natuurlijk ons beste beentje voor om iedereen zich zo veel mogelijk thuis te laten voelen in ons gezellige restaurant. Shared dining is nog altijd shared fun! En daar gaan we voor. Ook tijdens het Eurovisie Songfestival!

Uniek Eurovisie Songfestival menu

Omdat wij ook graag het hoogste lied zingen hebben we speciaal voor het Eurovisie Songfestival een menu samengesteld. Gastrobar Hartig biedt tussen 4 tot en met 18 mei op unieke en smakelijke wijze een shared lunch en een 5- of 6-gangen diner met diverse Europese gerechten. Hopelijk zit je favoriete land ertussen. Nederland, Noorwegen, Italië en Griekenland zijn in ieder geval goed vertegenwoordigd. Zo hebben we namens Nederland in ieder geval de Wilde wad oesters uit Schiermonnikoog afgevaardigd. We zijn er zeker van dat dit illustere gezelschap hoge ogen zal gooien in een groot internationaal gezelschap. We tippen ze zelfs als potentiële winnaar. En onze temperamentvolle Rotterdamse oude kaas laten we een duet zingen met Italië. Wat maken we voor het menu?

Al het goede uit Europa op één feestje

Omdat we in Europa met een gemêleerd gezelschap zijn, hebben we uit alle Europese windstreken een aantal kenmerkende culinaire toppers samengesteld. Wij vinden het de perfecte manier om samen één Europa uit te stralen en om iedereen kennis te laten maken met gerechten die ontstaan op het moment dat Europese culturen elkaar ontmoeten. Dat moet onze Eurovisie Songfestival gasten altijd aanspreken, uit welk land je ook afkomstig bent. Zowel de carnivoren, de visliefhebbers, de vegetariërs als de alles-eters komen hierbij helemaal aan hun trekken. Kun je niet kiezen? Eet dan lekker mee van je buurman of buurvrouw. Al onze gerechten zijn bedoeld om te delen. Ook tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat is een feestje voor ons allemaal. Reserveer nu je Eurovision Diner of – lunchplek tussen 4 en 18 mei 2020 op onze website. Je kunt natuurlijk ook even bellen of mailen. Uit eten in Rotterdam was nog nooit zo leuk als tijdens het Eurovisie Songfestival. Kies je voor een European Diner of voor een European Lunch? And the winner is….!