Meer dan lekker eten in Rotterdam bij Gastrobar Hartig

Wil je graag uit eten in Rotterdam? En zoek je nog een leuk restaurant? Ga naar Gastrobar Hartig, wanneer je meer wilt dan alleen lekker eten in Rotterdam. Bij ons word je met open armen ontvangen door een familie met een grote passie voor de horeca. We schotelen je de lekkerste gerechten voor, waar je samen met jouw gezelschap van kunt smullen. Wij doen namelijk aan ‘shared dining’. Je geniet samen van meerdere kleine gerechten. Zowel koud als warm. Lees hier meer over lekker eten in Rotterdam bij Gastrobar Hartig.

Shared dining

Bij ons eet je gezellig, volgens het ‘shared dining’ concept. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke serranoham met groene asperges en truffelmayonaise of verrukkelijke oesters. Kies voor biefstukpuntjes in huismarinade of spinazie in filodeeg met feta, pijnboompitten en kruidencrème. Op onze menukaart vind je gerechten met vlees, met vis, maar ook vegetarische gerechten. Wij hebben voor ieder wat wils. Tot slot kun je nog een heerlijk dessert nemen, een brownie met aardbeien en slagroom of een mascarpone met frisse citroencrème en bastognekruimels. Jouw avond kan niet meer stuk!

Onze keuken

Zoals gezegd kun je bij ons zowel koude als warme gerechten eten in Rotterdam. Wij serveren echte wereldgerechten met invloeden uit verschillende keukens. Van Italië tot Griekenland, van Frankrijk tot Azië, maar ook uit het Caribisch gebied en Marokko. Daarbij vinden wij het ook leuk om de verschillende keukens te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een gerechtje met in bier gemarineerde kip met paksoi. Alle gerechten worden in onze keuken met twee ovens en een inductieplaat gemaakt. We maken geen gebruik van gas. Ook wordt er niet gefrituurd. Bij Gastrobar Hartig geven we om onze planeet. We zijn ons bewust van het milieu en willen een steentje bijdragen aan een groene toekomst.

Leuke acties

Het is mogelijk om een heerlijk avondje eten in Rotterdam bij ons te combineren met bijvoorbeeld het theater. Wij bieden regelmatig unieke specials aan, waarmee je jouw avondje eten in Rotterdam nóg leuker maakt. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze acties.

Eten in Rotterdam? Reserveer bij Gastrobar Hartig

Wil je bij ons komen eten in Rotterdam? Reserveer dan een tafeltje via onze website. Je kunt natuurlijk ook bellen naar 010-2367548 of een mail sturen naar reserveringen@gastrobarhartig.nl. We willen je graag laten genieten in ons gezellige restaurant in Rotterdam centrum. Hopelijk tot snel!