Afsluiting van het zomerseizoen met een ode aan de zee!

Is het een traditie? Ja hoor, wij vinden inmiddels van wel. Want ook dit jaar organiseren we bij Gastrobar Hartig het Coast 2 Coast Evenement. Net als vorig jaar sluiten we het zomerseizoen feestelijk af met een ode aan al het goede dat uit de zee komt. Coast 2 Coast vindt plaats op zondag 1 september en maandag 2 september 2019. Kom jij ook?

Walhalla voor liefhebbers van vis en schaal- en schelpdieren

Als je fervent liefhebber bent van vis of schaal- en schelpdieren én van gezelligheid, dan mag je het Coast 2 Coast Evenement van Gastrobar Hartig in hartje Rotterdam beslist niet missen. Gastrobar Hartig organiseert ook in 2019 weer het unieke evenement ‘Coast 2 Coast’. Op feestelijke wijze sluiten we dit bijzonder fraaie en warme zomerseizoen af om binnenkort het herfstseizoen te kunnen verwelkomen. Tijdens het Coast 2 Coast Evenement toveren we het terras en het restaurant om tot een heus walhalla voor de liefhebbers van al het lekkers dat de zeeën en oceanen ons te bieden hebben. Om je hartelijk te verwelkomen en je smaakpapillen alvast voor te bereiden op een uiterst smaakvolle en gezellige avond, krijg je bij je bezoek aan ons Coast 2 Coast Evenement een heerlijke prosecco van het huis. Lekker hoor.

Fish market op terras van Gastrobar Hartig

Tijdens het Coast 2 Coast Evenement van Gastrobar Hartig bieden we je een heerlijke namiddag en/of avond genieten van de allerlekkerste, verse vis in een tropische omgeving. En dat allemaal in hartje Rotterdam centrum! Het terras voor het restaurant is deze 2 dagen zelfs ingericht als een echte ‘fish market’. Supergezellig! Je struint voor je diner even rond op de fish market en kiest er de vis of andere soorten seafood uit die je lekker vindt. Onze keukenbrigade bereidt er dan een of meerdere heerlijke gerechtjes van, zoals je dat van ons mag verwachten. Verser kan het niet!

Shared dining bij Gastrobar Hartig

Zoals je wellicht weet, zijn wij bij Gastrobar Hartig van het shared dining-principe. Je bestelt bij ons niet elk één gerecht voor jezelf. Integendeel; shared dining doe je gezellig met zijn allen! Dus ook de heerlijk vis, schaal- of schelpdieren die je op de fish market uitzoekt kun je lekker delen met je gezelschap aan tafel. Om zeker te weten dat we een plekje voor je hebben tijdens ons gezellige Coast 2 Coast Evenement in Rotterdam is het verstandig om vooraf te reserveren. Dat kun je doen via het reserveringsformulier op onze Coast 2 Coast nieuwspagina.