Blogs
Nu een speciale delivery & take away kaart!
De smaakbeleving die je van ons gewend bent nu bij je thuis bezorgd!
Lekker eten bereiden is natuurlijk onze passie! Helaas moeten we ons..
De lekkerste wijnsoorten voor je shared dining gerechten
Wijnsoorten die bij je eten passen
Wanneer je komt genieten van onze heerlijke gerechten, wil je ze natuurlijk combineren met de beste..
Stephan de Leur, eigenaar van Gastrobar Hartig
Meer weten over de eigenaar van Gastrobar Hartig? Lees dan het portret over Stephan de Leur, eigenaar van Gastrobar Hartig.
Via de..
Gezond uit eten door shared dining
Variatie en gezond eten
Is jouw goede voornemen voor 2020 om gezond te eten? Dan kun je gewoon terecht bij Gastrobar Hartig! In ons..
Handige tips om voedselverspilling tegen te gaan
Voorkom voedselverspilling
Wist je dat er in Nederland in de horeca jaarlijks ruim 51.000 kilo eten weggegooid wordt? Dat is niet alleen..
Wat is soul food? Je leest het hier!
Soul food, ofwel voedsel voor de ziel. Misschien heb je het culinaire begrip soul food al eens zien langskomen. Maar wat is nu eigenlijk..
Een reis om de wereld met de nieuwe kaart van Gastrobar Hartig
Een restaurant runnen met je schoonouders, je moet het maar durven. Stephan de Leur ging het avontuur aan en vertelde ons er alles over..