Lekker eten is niet te stoppen bij ons

Heb je ons gemist? Wij missen jullie allemaal. Deze tweede periode van sluiting door corona laat zijn sporen wel na bij ons. Het doet ons extra beseffen hoe leuk we vinden om elke dag de lekkerste gerechten te bereiden en iedereen te zien genieten van wat we op tafel zetten. want dat is natuurlijk nog altijd zo! Helaas moesten we ons restaurant voor de tweede keer op slot doen. Maar net als in de eerste sluitingsperiode in het voorjaar gaan we lekker door met bezorgservice. Je kunt onze heerlijkheden bestellen op onze speciale, aangepaste menukaart. We hebben besloten om te gaan bezorgen en je kunt afhalen. Bekijk hiervoor onze speciale delivery & take away kaart.

Onze smaakbeleving bij jou thuis!

Alle gerechten van onze delivery & take away kaart zijn net zo lekker als je van ons gewend bent. We bezorgen in een straal van 4 kilometer rond ons restaurant. Bel ons even om het bereiding van je gerechten en de bezorging op elkaar af te stemmen. Uiteraard is afhalen ook weer gewoon mogelijk. Wij zijn van vrijdag t/m dinsdag geopend van 15:00 tot 22:00 uur voor het afhalen van onze gerechten. Voor bezorging kun je ons bellen of dit mogelijk is. Wil je ons extra steunen? Dan kun je ook cadeaubonnen kopen voor een gezellig etentje in ons restaurant na corona. De bonnen versturen we direct per e-mail.

Geen zin om te koken? Bestel!

We snappen het heel goed dat je geen zin hebt om te koken. Misschien ben je wel keihard aan het werk in een vitaal beroep en heb je helemaal geen tijd voor boodschappen. Of wil je gewoon lekker een avond op de bank genieten van onze smaakbeleving? Pak er een lekker drankje bij, plof op de bank en geniet nu ook thuis van onze heerlijke gerechten. En binnenkort verwelkomen we je graag weer in ons restaurant!

Doe het zelf!

Heb je toch wel zin om zelf te koken? Bestel dan onze ‘doe het zelf-gerechten’. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor heerlijke ovenaardappeltje met met huisgemaakte aioli. Of bestel de zelf te bakken biefstuk medaillons met spinazie, geroosterde paprika, aardappeltjes en aioli. De bereidingswijze leveren we erbij! Of wat dacht je van camembert uit de oven (met bereidingswijze) met bruin brood, honing, walnoten, aardappeltjes en aioli. Dat is lekker zelf koken zonder boodschappen te hoeven doen!

Bestel snel bij onze delivery & take away service!

Heb je nog vragen, of wil je bestellen? Je kunt mailen naar info@gastrobarhartig.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op 010-2367548, of bekijk het delivery & take away menu en bestel!