Nieuws

Nieuws

Evenementen

Crowdfunding

Het grootste gedeelte zal het geïnvesteerd worden om de ruime kelder te verbouwen om zo een prettige private diner room te creëren en de capaciteit te vergroten met 30 zitplaatsen & 60 tot 70 personen voor feesten en partijen.

Ten tweede gaat Hartig nu ook een lunch serveren en hiermee worden de openingstijden verruimd en extra omzet gegenereerd.

Het huidige restaurant wordt op diverse plekken verbeterd qua aankleding en meubilair en de keuken wordt groter gemaakt zodat er efficiënter gewerkt kan worden. Om bezoekers ook in de zomermaanden te bedienen wordt een comfortabel terras aangelegd. Dit terras zal tevens zorgen dat Hartig veel zichtbaarder wordt en meer mensen spontaan even binnenstappen.

Om te zorgen dat gastrobar Hartig bekender wordt bij het publiek is er een externe partij betrokken die de marketing zal gaan uitvoeren en de resultaten maandelijks evalueert.


Alle informatie is te lezen op de website van Kapitaal op maat. Klik hieronder om dit te lezen. Klik hier

Binnenkort

15 maart 2018 presents:

Live Flamenco Muziek
Time: 21:30
Entree: 5 euro p.p. (Bij reserveringen voor diner is entree gratis)

Lees meer…

Geweest

16 november 2017

Meltem Trio mengt de muziek uit het oosten van de Middelandse Zee met hun eigen composities en improvisaties in een muzikale reis in Gastrobar Hartig. De Meltem Trio muzikanten bestaan uit:Alexandros Papadimitrakis – OudMichalis Kouloumis – VioolRuven Ruppik – Percussie

‘Meltem’ is een frisse wind over de Egeische Zee en het Nabije Oosten tijdens de zomer. Een wind die geluiden, liederen, smaken en verhalen meedraagt van de ene plaats naar de andere.

Dit trio, gevormd op Codarts Rotterdam bestaat uit drie zeer gewilde musici in de stijlen van rond de Middelandse Zee. Meltem Trio mengt de muziek uit het oosten van de Middelandse Zee met hun eigen composities en improvisaties in een muzikale reis. De leden van het trio werken samen met o.a. Kudsi Erguner, Ross Daly, Efren Lopez, Sokratis Sinopoulos, Zohar Fresco, Paco Pena, Jose Manuel Leon, Rima Khcheich waarmee ze op vele festivals in Europa speelden.

Reviews


De genietende foodie heeft een artikel over ons geschreven. Klik hieronder om dit te lezen. Klik hier

 


Hotspot Rotterdam
Klik hier

 

De Buik van Rotterdam heeft ook een artikel over ons geschreven. Klik hieronder om dit te lezen.
Klik hier